• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri sarımsakla mucize saç bakımı

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

zeynep.y

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2007
176
71
298
36
İstanbul
arkadaslar eger cansız mat sert saclarınız varsa fön tutmuyorsa saçlarınıza kesınlıkle bu formulu deneyın. şampuanınızın içine 5-6 diş sarımsağı rendeleyin .daha sonra içine bir kapak badem yağı ,bir kapak çamterebenti (aktarlarda satılıyor) ve bır kapakdan bırazdaha fazla süt ialve edip ıyıce çarkalayın şampuanınızı.2.yıkamanızda saçınızı degısıklıgı farkedıceksınız okadr parlak oluyorkı saglıklı gorunuyor sız ve herkez farkedıcek.

arkadaslar eger cansız mat sert saclarınız varsa fön tutmuyorsa saçlarınıza kesınlıkle bu formulu deneyın. şampuanınızın içine 5-6 diş sarımsağı rendeleyin .daha sonra içine bir kapak badem yağı ,bir kapak çamterebenti (aktarlarda satılıyor) ve bır kapakdan bırazdaha fazla süt ialve edip ıyıce çarkalayın şampuanınızı.2.yıkamanızda saçınızı degısıklıgı farkedıceksınız okadr parlak oluyorkı saglıklı gorunuyor sız ve herkez farkedıcek.

şampuan içine sarımsağı çok duydum ama sarımsak kokar diye çekiniyorum. saçlarımın şuan müthiş derecede bakıma ihtiyacı var.

cnmm bende kullanıyorum...şampuanımın içine (ki taze olsun diye az şampuanın içine koydum sıklıkla yenilerim diye) sarımsak dövdüm kattım üstüne çam terebantin koydum :16::21: gerçekten işe yarıyor saçına iyi geldiğini düşündüğün şampuanın içine katabilirsin ama 1 gün beklet ve gelip gittikçe çalkala....bide ben ilk yapışımda kaynar su katmıştım birkaç damla içine şimdikinde süt kattım bende...güzel memnunum...uzaması renginin parlak durması:87: saç çıkarması:16: evet de saç dökülmesini durdurmadı ama azalttı..:16::16::16:

cnmm bende kullanıyorum...şampuanımın içine (ki taze olsun diye az şampuanın içine koydum sıklıkla yenilerim diye) sarımsak dövdüm kattım üstüne çam terebantin koydum :16::21: gerçekten işe yarıyor saçına iyi geldiğini düşündüğün şampuanın içine katabilirsin ama 1 gün beklet ve gelip gittikçe çalkala....bide ben ilk yapışımda kaynar su katmıştım birkaç damla içine şimdikinde süt kattım bende...güzel memnunum...uzaması renginin parlak durması:87: saç çıkarması:16: evet de saç dökülmesini durdurmadı ama azalttı..:16::16::16:

ben sütü ilk kez duyyorum sarmisak badem yagi ve cam terebentin kattim gidim bide süt katiim :D :9::9::9:

Kizlar bende sarimsak kullaniyordum gecen sene bu yazdan sonra hic baslamadim kotu koktugu icin ama saclarim 4 ayda mahvoldu uclarinda 4 5 cm lik kiriklar var ve de cok cansiz gozukuyo. Tekrar basliycam 1 haftada kiriklari geciriyo zaten ve sac cikartiyo evet bide kotu kokmasa insanin banyo yapma istegini kaciriyo resmen:1:

bende sampuanima sarimsak koydum yikadim saclarimi.ama igrenc kokuyo yaa. koku 2-3 gün gitmedi sacimda yika yika.kokmamasi icin ne yapmali peki bu sarimsagin? :44:

sarımsakları rendeleyeip sütte kaynatınca kokusu kalmıyor...ben yine burda okumuştuım bunu ve gerçekten işe yarıyor koku kalmıyor

bende sarımsak ezip koydum şampuanıma ama işine birazda çilek esansı koydum aktarda satılıyo aynı yağlar gibi sarımsağın hiç kokusu kalmıyo üstelik çilek güzel bi koku bırakıyo

Back