sarımsak yanıgı ?

Darkness

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
26
0
oncelikle selamlar

sorunum şöyle

tirnagim kenarinda bulunan siğil için tavsiyeler üzerine 8 9 gun boyunca bolgeye sarimsak koydum tabi sarimsak kayinca cildide tahriş etti su toplamişti kabuk bagladi ben kopardim tabi senağlama şimdi deri kirmizi siyah arasi bi renk de çok rahatsiz ediyo bu beni yanik gibi bunu nasil tedavi edebilirim kendiliginden belli bi süre içinde gecermi iz kalirmi

birde sarimsak tirnagin ustunede gelmiş belli bi bolge sap sari durumda suan bunu nasil halledicem

kaş yapalim derken göz cikardik:a015:

doktora gidin tabii ki de. biz burda ne desek yine kötü sonuç verebilir.

oncelikle selamlar

sorunum şöyle

tirnagim kenarinda bulunan siğil için tavsiyeler üzerine 8 9 gun boyunca bolgeye sarimsak koydum tabi sarimsak kayinca cildide tahriş etti su toplamişti kabuk bagladi ben kopardim tabi senağlama şimdi deri kirmizi siyah arasi bi renk de çok rahatsiz ediyo bu beni yanik gibi bunu nasil tedavi edebilirim kendiliginden belli bi süre içinde gecermi iz kalirmi

birde sarimsak tirnagin ustunede gelmiş belli bi bolge sap sari durumda suan bunu nasil halledicem

kaş yapalim derken göz cikardik:a015:
sevgili Darkness KKYA YAZMAKTAN DAHA KISA SUREDE acısız zahmetsiz enönemlisi risksiz bir şekilde dermatologa gidip spreyle dondurmak dururken neden sarmısak sürdünüz asıl soru bence budur

bepanthene kullaniyorum inş faydasi olur

Sarmısağı bende kuaförde yaşadığım son kaş faciası üzerine kullanmak zorunda kaldım ve çok yaktığı halde çıkması için kaşlarıma sürdüm ve sadece
iki gün kullanmış olmama rağmen kaşlarımın arasında, göz kapağımın üstünde aynı sizin söylediğiniz gibi kırmızı siyah arası bordomsu renkte yanık izi gibi lekeler oluştu
iki gündür bepantin ve silverdin yanık kremlerini karıştırarak kullanıyorum hatta bütün gün kaşım kremli dolaşıyorum diyebilirim
ama henüz bir faydasını görmedim :18: Sizde bir düzelme oldu mu?

X