• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sarımsak ve zeytinyağı uygulayan var mı ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

dlra3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
28
0
36
İzmir
Arkadaşlar benimde tepe bölgemde açılma var ben 5 haftadır bemiks, bepanthen, evigen, zeytinyağı ve bir yumurta sarısını uyguluyorum birkaç saat tutuyorum saçlarımda daha pek bir sonucunu alamadım birer paket daha aldım devam etmeyi düşünüyorum haftada 1 yapıyorum.Geçen gün kuaförüm bir kavanoza biraz zeytinyağı koy içine de 5 6 tane sarımsağı ikiye böl at bir hafta karanlık bir yerde beklet sonra uygula dedi kendisi de uyguluyormuş memnunum ben dedi. Ama size de danışmak istediğim aranızda uygulayıp sonuç alan veya alamayan var mı?

Arkadaşlar benimde tepe bölgemde açılma var ben 5 haftadır bemiks, bepanthen, evigen, zeytinyağı ve bir yumurta sarısını uyguluyorum birkaç saat tutuyorum saçlarımda daha pek bir sonucunu alamadım birer paket daha aldım devam etmeyi düşünüyorum haftada 1 yapıyorum.Geçen gün kuaförüm bir kavanoza biraz zeytinyağı koy içine de 5 6 tane sarımsağı ikiye böl at bir hafta karanlık bir yerde beklet sonra uygula dedi kendisi de uyguluyormuş memnunum ben dedi. Ama size de danışmak istediğim aranızda uygulayıp sonuç alan veya alamayan var mı?

canım sana sadece şunu söleyeyim badem yağı+ bemik, evigen, bepanten başlığındaki yorumları oku çünkü aynı şeyleri yazmak istemiyorum bide şunu diyeyim ilk 2 hafta 3 güne bir uygulanıyo sonra haftada 1 uygulanıyo bende yaklaşık 15 gün sonra arkadaşımdada 25 gün sonra etki etti dökülmeyi azaltıyo hızlı uzamayı sağlıyo saçlarını bakımlı yapıyo bunu sana önermemin nedeni o başlıktaki yorumları okursan anlarsın bide tabiki doktor tavsiyesi üzerine bende sana öneriyorum

3 yıllık saç dökülmesi hikayem diye bi sayfa var oraya girip 15.sayfadan başlayarak okuyabilirsin bi sürü başarı hikayesi var tavsiye ederim örneğin benim eşim kel kalmak üzereydi şimdi kafası saç doldu

sarımsak yağ konusunda bi çok şey yazıldı son sayfalarda bu konu da var

3 yıllık saç dökülmesi hikayem diye bi sayfa var oraya girip 15.sayfadan başlayarak okuyabilirsin bi sürü başarı hikayesi var tavsiye ederim örneğin benim eşim kel kalmak üzereydi şimdi kafası saç doldu

sarımsak yağ konusunda bi çok şey yazıldı son sayfalarda bu konu da var

sizden ricam eşinizin saçlarının tekrar çıkması için nasıl bir çözüm buldunuz cevap yazarmısınız.doğummdan sonra inanılmaz saç dökülmesi yaşıyorum.3sene oldu hala avuç avuç saç dökülüyor.stres yaptıkça daha çok dökülüyor sanki.bana yardımcı olursanız memnun olurum

Back