kızlar saçımda saçkıran oluştu. bunun için yoğurt ve sarımsak karımı yapıp 1 gece bekleticem ama çalışıyorum. saçımdaki o sarımsak kokusunu nasıl gidericem. bilgisi olan varmı yardım edin nolurr :çok üzgünüm: yoksa çok kötü kokcam iş yerinde .çünkü bir kere daha olmuştu bnde saçkıran o karışımı sürdüm 4 gün okula gitmemiştim sarımsak kokusundan o kadar şampuanı harcadım geçmemişti.
canım limonu sık sür saçına beklet yıka kokuyu tamamen alıyo....ablam çok yapar sarımsak limon sürer sonra geçer koku geçmese evde duramazdık heralde işe yarıyo dene ........
kızlar saçımda saçkıran oluştu. bunun için yoğurt ve sarımsak karımı yapıp 1 gece bekleticem ama çalışıyorum. saçımdaki o sarımsak kokusunu nasıl gidericem. bilgisi olan varmı yardım edin nolurr :çok üzgünüm: yoksa çok kötü kokcam iş yerinde .çünkü bir kere daha olmuştu bnde saçkıran o karışımı sürdüm 4 gün okula gitmemiştim sarımsak kokusundan o kadar şampuanı harcadım geçmemişti.
cnm bende kansızlıktan dolayı sac dökülmesi oldu şimdi senin bu yazdığın karışımı bende yapmak istiyorum sen daha önce kac kere yaptın gercekten işe yarıyomu ne znm içeriisnde o seyrelen yerlerde saclanma oluyo yani sac cıkıyoo bide yoğurt sac cıkartmaya yardımcı ise ben arada yüzümü temzlemek için yoğurt karbonat yapıorm yüzde tüylenme yaparmı yapmasmı 2,lemde kaldmopuyorumnanaktan
ben de sürdüm bugn saç diplerime sarmısak ama kokusu çokmoralimi bozdu yarın arkadaşımın yanına gideceğim çok canım sıkkın ne yapacağımı bilemiyorum bari bi günlüğüne geçsin diyorum.. şu an limon suyu var saçımda umarım geçer ne kadar bekletmek gerekiyo acaba sitede yeniyim yardım ederseniz çok sevinirim
karanfili kaynatın mümkün olduğunca bekletip saçınızı bu suyla durulayın ben saçıma şu zeytinyağlısarımsak tarifini sürerim ara ara pek kokmaz ama bir yere çıkacaksam karanfilli suyu denerim