Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğim 46 günlük sarılığı şuan 11,58 .en son ilk 10 günlükken 10,7 idi neden yükselmiş olabilir.Sab sımplex gaz damlası kullanıyoruz yan etkisi olabilir mi
Bebeğim 46 günlük sarılığı şuan 11,58 .en son ilk 10 günlükken 10,7 idi neden yükselmiş olabilir.Sab sımplex gaz damlası kullanıyoruz yan etkisi olabilir mi
Bizde iki ay sürmüştü ve bir ara artmıştı sanırım iyi besleyememistim fark edince daha çok emzirdim . Sonra normle döndü ve zamanla geçti. Bol bol emziirn veya mama veriyorsanız beslenmesine dikkat edin. Sab simplex harici bir damla kullansanız pek masum bir damla değil aslında ve alkol var içinde
Merhaba biraz geç cevap yazmış olacam ama benim bebeğim kırkından sonra değeri 10 du doktor hematoloji bölümüne gitmemi söyledi karaciğer faln sorun olabilir bu yüzden geç atıyorlar vücuttan dedi ama hiç korkmana gerek yok gitttim boşu boşuna 7 tüp kan verdim kanda degeri 2 çıktı doktor umursamadi bile dedi normal.. anne sütünde bir madde var dedi o madde bebekte sarlik yapar ve bazen dört ay sürer dedi
Bizde de öyle oldu ama daha yüksekti bizimki hem anne sütü hem mama kullanıyoruz biz birkaç hafta sonra kendi kendine geçmeye başladı endişelenme bence
Ben de bu damlaya bahane buluyordum, Dr sarılığı yukseltmez dedi. D vitamini her gün verin bebeğe, aç bırakmayın, sütünüz yetersizse mama desteği verin. Ben bir de şekerli su yapıp verdim bir kaç çay kaşığı (önermiyorum, çaresizlikten yaptım o zaman, herhangi bir yan etkisi de olmadı tabi). Değeri çok yüksek değil, doktor takibinde olsun yine de. Geçmiş olsun