• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarılık

Aysemert33

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
4
0
1
20
Bebeğim 1 haftalık 11,48 sarılık çıktı sizce kötümü ne yapmam gerek geçmesi için yardımcı olur musunuz lütfen 🙏

Bebeğim 1 haftalık 11,48 sarılık çıktı sizce kötümü ne yapmam gerek geçmesi için yardımcı olur musunuz lütfen 🙏
Bol bol emziri emmiyorsa az emiyorsa kaşıkla mama yedirin ve herkes ne kadar karşı olsa da çay kaşığı ile her mamadan sonra 2 -3 kaşık su verin ben iki çocuğumda da öyle yaptım.geçmiş olsun

1. Haftada sarılık 12 çıkmıştı. Sezeryan sonrasi sütüm baya azdı. Doktor mama önerdi. Mama ve emzirmeyle sık sık besledik. Beyaz ışıkta yatırdım. 4 gün 10dk boyunca da güneş vuran bir yerde yatırdım. 5. Günde 10a düştü. Doktor 1 ay sonunda bakalim. 10 tehlikeli degil dedi.

Çok kötü değil bence de, doktor söylemiştir zaten nasıl olduğunu. Emerek geçer diyorlar genelde. Oğlum 3.5 aylık, hala gözlerinde var çoğunlukla geçti. Bazen uzuyor. İnşallah tez zamanda atlatır çocuğunuz.

2 saatten fazla uyumayacak uyandirip uyandirip emzirceksin gece de gunduz de

Back