- 20 Aralık 2021
- 18
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi nazdeniz06
-
Doktorla atlatabilirsinizMerhaba hanımlar bebeğim 10 günlük sonuçları bu şekilde çıktı ben uyandırmasam uykudan uyanmayacak ve emmeyecek ne uğraşlar verip uyandırıyorum az bir şey emip geri yatıyor sonuclardan anlayaniniz var ise lutfen yardimci olsun baska ne sekilde sariligi atatabiliriz yardim edin
Doktor tanıdığım yokki olsa zaten atardimDoktorla atlatabilirsiniz
Benim kızımda ilk haftasında sarılık oldu. Bu tahlili isteyen dr zaten süreci takip edecektir. Bizim doktorumuz gün aşırı tahlil yaptırıp yükselişine baktı ve hastaneye aldı. 1 gece küvezde kaldı kızım. Işığın altında bekletildi. Bende yanında idim. Şükür sabahına normale döndü. Geçmiş olsun.Merhaba hanımlar bebeğim 10 günlük sonuçları bu şekilde çıktı ben uyandırmasam uykudan uyanmayacak ve emmeyecek ne uğraşlar verip uyandırıyorum az bir şey emip geri yatıyor sonuclardan anlayaniniz var ise lutfen yardimci olsun baska ne sekilde sariligi atatabiliriz yardim edin
Bol bol emzirinMerhaba hanımlar bebeğim 10 günlük sonuçları bu şekilde çıktı ben uyandırmasam uykudan uyanmayacak ve emmeyecek ne uğraşlar verip uyandırıyorum az bir şey emip geri yatıyor sonuclardan anlayaniniz var ise lutfen yardimci olsun baska ne sekilde sariligi atatabiliriz yardim edin
Doktor sonuçlara baktı eve yolladı evde takip altına alın ve bol bol emzirin çok az sarılığı var dedi ben de diğerleri netten araştırdığımda orta düzeyde düne göre bugün yine birazcık uyandırıp emzirebildimIşık tedavisi almanız gerekebilir. İhmal etmeden doktora gidin.
Merhabalar bir şey danışacaktım düne göre biraz iyi zorla uyandıriyorum ve elimden geldikçe emziriyorum idrarini yapiyor ve dışkısı sarı renkte yapışık normalmi acabaUzun süre sarılık la savaştık biz, tek çözümü bol bol emzirmek yada mama takviyesi, cok zor uyandırmak, yarım saat uğraşıyodum ben
Yapışık derken sümüklü mu yapısıMerhabalar bir şey danışacaktım düne göre biraz iyi zorla uyandıriyorum ve elimden geldikçe emziriyorum idrarini yapiyor ve dışkısı sarı renkte yapışık normalmi acaba
Evet o sekilde acaba sarılığı mı atıyorYapışık derken sümüklü mu yapısı
Sanmıyorum onla alakalı olduğunu, bence resim çekip doktoruna atabilirsinEvet o sekilde acaba sarılığı mı atıyor
Valla gunde 3 4 bazen 5 kez kaka yapiyor her actigimda altini idrari yapmis oluyor sariligi doktor idrar ve kaka yoluyla atar demisti sümüksü sari yesil gibiydi acaba atiyormu 10 günlük bu arada dün doktor az var sariligi dediİlk zamanlar sümüksü kaka normal kabul ediliyor. Sarı ve pütürlü yapıyor mu kakasını? Uyanmasa bile kafasına ince bir yastık koyup ağzına kaşıkla veya biberonla azar azar aktarın. Ben bu şekilde yendim sariligi. Önce emzirdim,sonra göğsümde kalan sütü sağıp ağzına aktarıp yutmasını sağladım. Günde kaç kez çiş ve kaka yapıyor?
Kaka çiş sayısı gayet iyi doyuyor bebeğiniz. Doyduğu surecede sariligi çabucak atar. Bazen yeşil renkte olabiliyor. Büyükler üşütünce kakası yeşil renk olur diyor ama doktorlar alakasız olduğunu söylüyor yine de üşümesin dikkat edinValla gunde 3 4 bazen 5 kez kaka yapiyor her actigimda altini idrari yapmis oluyor sariligi doktor idrar ve kaka yoluyla atar demisti sümüksü sari yesil gibiydi acaba atiyormu 10 günlük bu arada dün doktor az var sariligi dedi
Allah razı olsun inşallah geçer15 dk kolları bacakları güneş görsün
Sarılikta güneş iyidir. Basina gunes gecmesin dikkat et ,Uyusa da uyandır emzir . Korkma benimde çocuklar da olmuştu normal birsey sadece dikkat etmek tedbirli davranmak gerek.
Şu an sabah uyandığından beri iki kere yapti kakasini ben uyandırmasam uyanacağı yok baygın gibi zaten 5 dakika emip yatıyor çok korkuyorum hastanede yatacak diyeKaka çiş sayısı gayet iyi doyuyor bebeğiniz. Doyduğu surecede sariligi çabucak atar. Bazen yeşil renkte olabiliyor. Büyükler üşütünce kakası yeşil renk olur diyor ama doktorlar alakasız olduğunu söylüyor yine de üşümesin dikkat edin
Doktorunuz belli bir süre sonra kontrol önerdiyse aksatmayın gidin mutlaka,geçmiş olsun
Değerleri çok yüksek değil. Oğlumun da bu seviyelerdeydi. Emzirmeyi artırın. Gece iki saatte bir emzirin mutlaka. Sütünüz henüz artmamis olabilir mama takviyesi başlayabilirsiniz.Doktor sonuçlara baktı eve yolladı evde takip altına alın ve bol bol emzirin çok az sarılığı var dedi ben de diğerleri netten araştırdığımda orta düzeyde düne göre bugün yine birazcık uyandırıp emzirebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?