Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizim 18 gunluk gayet guzel emiyo kakasinida yapiyo fakat sariligi dusmuyo kan uyusmazligida yok dogdugunda 11 di en son 15oldu sekerli suda denedim . bu durumu yasayan varmi?
Kizim 18 gunluk gayet guzel emiyo kakasinida yapiyo fakat sariligi dusmuyo kan uyusmazligida yok dogdugunda 11 di en son 15oldu sekerli suda denedim . bu durumu yasayan varmi?
Geçmiş olsun sevindim. Uyumayıp da emmek istemesi çok çok güzel bir şey ben kızımı çok uyandırıyordum hatta uyanmadığı zaman pompalayıp kaşıkla vermek zorunda kalıyordum.
Merak etme benim iki çocuğumda da oldu... Hiç uyumadan gece gündüz emzirdim. En iyi ilaç senin sütünde... Geçer umarım en kısa zamanda... Endişelenme doktoruna güven sen