Çocuk Hastalıkları Sarılık lutfen yardim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Esmerimm55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
8
1
30
Kizim 18 gunluk gayet guzel emiyo kakasinida yapiyo fakat sariligi dusmuyo kan uyusmazligida yok dogdugunda 11 di en son 15oldu sekerli suda denedim . bu durumu yasayan varmi?

Kizim 18 gunluk gayet guzel emiyo kakasinida yapiyo fakat sariligi dusmuyo kan uyusmazligida yok dogdugunda 11 di en son 15oldu sekerli suda denedim . bu durumu yasayan varmi?
Kaç saat aralıkla emziriyorsun? O aralığı biraz daha mı azaltsan? Mesela 3 saat aralık veriyorsan 2 saate düşürmek gibi

Cok sık emziriyorum yarim saat arayla durmuyo zaten emmek istiyo cok sukur dustu sariligi . rahatladm baya

Cok sık emziriyorum yarim saat arayla durmuyo zaten emmek istiyo cok sukur dustu sariligi . rahatladm baya
Geçmiş olsun sevindim. Uyumayıp da emmek istemesi çok çok güzel bir şey ben kızımı çok uyandırıyordum hatta uyanmadığı zaman pompalayıp kaşıkla vermek zorunda kalıyordum.

Yegenimin cocugu oldu. Doktor fazla uyutmayin surekli emzirin diye tembihlemisti. Kimi anneler uslu duruyor diye uyutuyorlar sarilikta iyi degilmis bu

Merak etme benim iki çocuğumda da oldu... Hiç uyumadan gece gündüz emzirdim. En iyi ilaç senin sütünde... Geçer umarım en kısa zamanda... Endişelenme doktoruna güven sen :KK66:

X