yazılanlara bakılırsa rekor bende demek bende kızımın sarılığının doğumundan 1 gün sonra farkettin hastahanedeydik zaten hemen test falan birde eşim ve benim kan uyuşmazlığüımız olduğu için daha da bi tetikledi tabi ilk olarak bilubrin seviyesi 10 du 2 gün sonra 13 oldu bi 2 gün sonra 16 oldu tabi bu arada takip ediliyor 2 günde bir kan alınıyor sanki benim canımdan can koparıyolar gibiydi yavrumu delik deşik etmişlerdi sık sık emz<irdim ama yükselmeye engel olamadım bir gün normal kopntrole giddik sarılığına baktırmak istedim doktorumuz rengi iyi gibi gerek yok dedi ben yine ısrar ettim ve kan aldılar birde ne görelim 23 e çıkmış o an yatırdılar iyiki ısraretmişim çünkü 25 e yükselirse kan değişimi yapılıyormuş . 1 gece kaldık .ayrıca anne sütü alan bebeğin sarılığı daha uzun sürer mama yiyen bebeğin kısa çünkü mama yiyen bebek dha sık ve çok kaka yapar bilubrinde kaka ile atılan bi madde olduğu için mama verek daha hızlı düşer . bneim kızımında tam 2,5 ay rengi düzelmememişti uzamıştı yani.