Saç Şekillendiriciler Sarıkız Saç Düzlestirici spreyi

ya ben böyle bir şey gördüm acaba işe yarar mı ki? başlık açıcam şimdi...

http://www.simdiiste.com/urun-detay.php?urun_id=59796&mode=yorum_getir#urun_box

Kuaförüme hayatta demem bana bunu ver diye:1shok:.. hem kazıklamaya kalkar beni.. :mymeka: (kuaförüme em gıcık oluyorum hemde tek ona güveniyorum o ayrı tabi) ya kuafçrler satar mı yaaaafisfisfisCADIARZU

:roflol: ay çok güldüm kazıklar beni diyo ya ben hep kuaförlerde gördüm ama başka nerde satılır bilmiyom ki:asigim:

:roflol: ay çok güldüm kazıklar beni diyo ya ben hep kuaförlerde gördüm ama başka nerde satılır bilmiyom ki:asigim:

kaydirigubbakcemile evet evet kazıklamaya kalkar gercekten... dur bakalım bi dolasayım arkadasım gelince kuaförleri fiyat arastırması yapayımkaydirigubbakcemile3.. bulursam bende yazarım artık tecrübe ve deneyimlerimi..a.s.:1hug:

Kuaförüme hayatta demem bana bunu ver diye:1shok:.. hem kazıklamaya kalkar beni.. :mymeka: (kuaförüme em gıcık oluyorum hemde tek ona güveniyorum o ayrı tabi) ya kuafçrler satar mı yaaaafisfisfisCADIARZU
evet kuaförlerde satıyor.zaten şişenin arkasında yalnız kuaför salonlarında satılır yazıyor ama bijuterilerdede satılıyor.

tamam canım inşallah bulursun bekliyoruz deneyimlerini

ben de sarıkız kullanıyorum.gerçekten memnunum saçlarım yıkama sonrası açıp tarayamadığım için yarısı dökülmüştü,taramıyor koparıyordum resmen,ağladığım zamanlar bile oldu.sürekli saç şekillendirici maşa kullandığımdan uçları yıpranmıştı.bi çok ürün denedim...oreal professional,biocrin,down under vb..işe yaramadı.sonra bunu alıp denedim.saçlarımı yıkadıktan sonra sadece uç kısımlarına ve açılmayan yerlere sıkıyorum gerçekten işe yarıyor.keşke o kadar şeye para vermeden önce keşfetseymişim bunu.daha öncede yazmıştım bunu ama bazı kuaförlerde ve kozmetik kuaför malzemesi satan yerlerde bulunuyor.reklam gibi oldu biraz ama beni büyük dertten kurtardı helali hoş olsun:)

Arkadaşlar diğer tarafta da neredeyse aynısını yazdım :) Ben totex sprey kullanıyorum ondan önce sarıkız kullanıyordum ama çok zararlı oldugunu duyunca hemen vazgeçtim. Zaten bu kadar ucuza satılmasından da şüphelenmiştim. Benim nişalım şuanda kuaförlere malzeme satıyor ve kuaförlerde müşterilerine satıyor IŞIK ın da dediği gibi kazıklıyorlar desek daha doğru olur. Mesela beni tanımayan bi kuaföre sordum kaç lira diye 25e alıyoruz biz, sana geliş fiyatıyla verelim dedi nişanlıma sordum biz 15 e kuaförlere veriyoruz dedi :)
Neyse isteyene temin etme konusunda yardımcı olurum üstelik kuaförlerin aldığı fiyattan almış olursunuz

ben bizim burda şibiroğlundan alıyorum sarıkızı sadece kolay taranmasını saglıyor.düzleştirici etki yapmadı bende

sadece taramayı kolaylaştıyorsa o zaman boş spreye su doldurup onu sıkmak daha mantıklı.. kuaförler de öyle yapmıyo mu zaten?

arkideşlar ben de araştırdım sarıkız ın saç spreylerini kuaförde görüyorum çok kullanışlı
2 çeşit var
mor kutu mavi kutu. mor kutunun boyalı saçlar için birde yıpranmış saçlar için olanı var.
mavisinde de mavi su yazıyor onun özelliği ne bilmiyorum
internette 8-11 tl arası satılıyor bulmak zor değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…