Saç Şekillendiriciler Sarıkız Saç Düzlestirici spreyi

DryaSzr

Edeple gelen lütufla gider
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
2.985
1.453
698
arkadaşlar sarıkız saç düzleştirici sprey var.deneyen oldu mu bilmiyorum ,yine burdaki forumlardan birinde okumuştum..
aldım bu 2.ci deneyişim saçlarımda bir yumuşama bir yolunmuş tavuk tüyü görüntüsünden kurtlumuşluk var buna çok sevindimyerimseniben
ama birşey soracağım kullanmış arkadaşlara,acaba sık kullanabilyormuyuz....? :uhm:

canım nerde satılıyor bu merak ettim denemek isterim..nasıl yani çok mu düz yapıyor ve sert mi yapıyor yumuşak mı ve fiyatı nekadar acaba canım ya yazarsan sevinirim.

canım nerde satılıyor bu merak ettim denemek isterim..nasıl yani çok mu düz yapıyor ve sert mi yapıyor yumuşak mı ve fiyatı nekadar acaba canım ya yazarsan sevinirim.

canım fiyatı indirimde 9 ytl'ye aldım..cosmo shop'da buldum.belki for you da da vardır...

bu mavi renkte bi serum mu? kuaförüm fönden önce sıkıyor. cok kolay taranıyor ve sekil alıyor

mavisi var pembesi var her saç tipine göre,kuaförlerde fönden önce sıkıyolar bazıları..güzel bişi bnde kullanıyorum yumuşatıyo ve kolay açılmasını sağlıyo.

benim kuzenım kullanıyor bende ona gıttıgımde denedım gercekten harıka en kısa zamanda bende almayı düşünüyorum ..

bana kuaför üm onerdı almamı soledı saclarım bıraz kotu oldugu için yanmıstı umursamadım madem ii bende alıyım ama bı marka daha war protex dıe o da ii dıolar hangısı daha iyi ??????

Yaklaşık 6-7 ay önce, ben de kuaförümün önerisiyle kullanmaya başladım sarıkız saç spreyini.. Bana tavsiye edilmesinin sebebi boya yüzünden yıpranmış olan saçlarımı, banyodan sonra daha rahat tarayabilmem için bir alternatif olmasıydı.
Her banyodan sonra kullanılmasında bir sakınca yok.
Ancak unutmayın ki herhangi bir onarıcı etkisi yok.
Sadece ve özellikle saç kremi kullanmıyorsanız, bu ürün saçlarınızın taranırken yıpranmasını önlemek/azaltmak konusunda işe yarıyor.

Saç onarımı için önerilen ampuller, vitamin kürleri var.

Spreyden bu konuda bir medet ummayın.

Yeri gelmişken markanın, cilt spreyi ve kremleri çok güzel.. Aklınızda olsun. a.s.

herhangi bi yan etkisi var mı ki bu spreyin.jöle gibi bi şey mi yani?

yok canım saçların hafif nemli iken sprey gibi sıkıyorsun hem saçlarını kolay taramana hem fön çekebilmene yardımcı oluyor bu elidorun durulamadan sürülen kremleri vardı ya onun gibi ama bu onlar gibi saçı ağartmıyor....3-4 çeşidi var bildiğim.bakım için,düzleştirici özellikli falan.

ya ben anlamadım ısmımı sarı kız:)) tam olarak nerden bulabılırız

ya ben anlamadım ısmımı sarı kız:)) tam olarak nerden bulabılırız

evet canım adı sarıkız ..ilk duyduğumda bende bir tuhaf olmuştum a.s
cosmo shop ya da for you 'larda bulabilirsin eczanelerde satılmıyor bildiğim kadarıyla

evet canım adı sarıkız ..ilk duyduğumda bende bir tuhaf olmuştum a.s
cosmo shop ya da for you 'larda bulabilirsin eczanelerde satılmıyor bildiğim kadarıyla

tesekur derım canım:) yalnız ben bu sarı kızı ararken bılmeyen satıs elemanları baya bı guler herhalde ee bende olsam bu ne dıyo be dıye kıs kıs gulerdım

arkadaşlar bana acil düzleştirici bir sprey bir krem lazım....tatile gidicem...duş aldıktan sonra hafifi kuruyup saçıma sıkmak veya sürmek istiyorum ama akabinde fön falan çekmicem..yanımda makine olmicak...düzleştirici bir şey söyleyin ne olur....bu sarı kız ilgimi çekti..sarı kızı saçımıza sıktıktan sonra fön çekmesek te tarafsak sadece 4-5 saat sonra hala düz kalır mı saçım fönlü gibi..kullananınız var mı..başka bir şey de olur..sarı kız şart değil..lütfeeen yardımcı olun....fisfisfis

kızlar mrb. benim kuaförümde sarı kız ürünleri kullanıyo gerçekten çok güzel. bende bakım yağı gibi bişeyi var ondan alcam 25 ytl. bayıldım kaydirigubbakcemile ya bu sarıkızın cilt bakımı için de spreyi var ayşenur yazıcı tavsiye ediyodu sitesinde

bunlar nerede satılıyo ben yüm marketlerin kozmetik reyonlarına baktım yok

canım bunlar kuaförlerde ve bazı sitelerde satılıyor. bende önce bakmıştım marketlere ama oralarda yok. belki aktarda da vardır ama markette yok. kuaförüne falan bi sor istersen onlara geliyohihoyyyt

bendede pembesi var.yıpranmış saçlar için... o kadar çok dolaşıyordu ki benim saçlarım banyoda taramak zorunda kalıyordum...artık öyle bir sorunum yok:lepi:duştan sonra sıkıyorum rahat rahat tarıyorum...ama düzleştirici etkisini görmedim hiç.:içelim:

tam istediğim şey işte yaa... gerçekten böyle birşey varsa çook mutlu olurum..

bu sarıkız bijuterilerde satılıyor....marketlerde yok..afyondan almak isteyen olursa martıda var.

birde ismiyle ilgili soru soranlar olmuş...sarıkız maden sularının fırması üretiyor.yani saçı besliyorda mineralli olduğu için.

canım bunlar kuaförlerde ve bazı sitelerde satılıyor. bende önce bakmıştım marketlere ama oralarda yok. belki aktarda da vardır ama markette yok. kuaförüne falan bi sor istersen onlara geliyohihoyyyt

Kuaförüme hayatta demem bana bunu ver diye:1shok:.. hem kazıklamaya kalkar beni.. :mymeka: (kuaförüme em gıcık oluyorum hemde tek ona güveniyorum o ayrı tabi) ya kuafçrler satar mı yaaaafisfisfisCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…