• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarıgül'ün gıda paketi dağıtması sosyal medyada alay konusu oldu!

simon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
6.359
1.917
248
CHP İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Mustafa Sarıgül'ün seçmene içinde makarnanın da olduğu gıda paketleri dağıttığı ortaya çıktı.

CHP İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Mustafa Sarıgül, bu kez dağıttığı gıda paketiyle gündeme oturdu...
Sarıgül'ün seçmene dağıttığı gıda paketinde ilk bakışta; makarna, pirinç, salça, çay ve şeker göze çarpıyor.

Paketin üzerinde "birlikte; sevgiyle" ve "afiyet olsun" ifadeleri ile Mustafa Sarıgül ismi yazılı...

$sarigulun-gida-yardimi-kolisi_1891.jpg

CHP adayının seçmenlere dağıttığı yardım paketi sosyal medyada paylaşıldı.
Her fırsatta AK Parti'nin vatandaşlara yaptığı yardımları eleştiren CHP'nin seçim öncesi gıda paketleri dağıtması alay konusu oldu.

kaynak: Ahaber

sosyal medyada bu da çok konuşuluyo paylaşmak istedim

yalnız hakkaten komik olmuş
bi kesim baya bi dalga geçmişti çünkü akp seçmeniyle
makarnacı demelerine ben de sinirleniyodum

aslında tüm partilerin böyle çalışmaları olduğunu duymuştum
ama bunun üzerinden seçmenle dalga geçmek hoş değil

ve eleştirdikleri şeyleri kendileri yapmaları da hoş değil
o zaman dalga geçenler şimdi de bu durumu eleştirebilecekler mi merak ediyorum

Son düzenleme:
makarnacıya çıktıydı AKP seçmeninin adı,o kadar alay etmişlerdi
bakalım buna ne tepki verecekler çok bilmişler...

Bu paketi alan kişiyle dağıtan arasında bir fark görmüyorum ben.
hem kabul edip ham ifşa etmesi ne kadar ilginç, herkes kendi çıkarına göre hareket ediyor. kimse gelip sadece Sarıgül'e kızmasın yani o kadar eşitlikten yanaysanız,

alan kişi kabul etmeden de ihbar edebilirdi değil mi?:ssz:

Son düzenleme:
tasvip etmedileri, eleştirdikleri hareketleri şimdi kendileri yapıyorlar !

Al birini vur ötekine hepsi birbirinden beter.bu siyasetcilern hepsi kaşıntı yapıyor bende(bütün partiler dahildir)
Ama merak chp taraftarlarının tepkisini
:51:

Bu paketi alan kişiyle dağıtan arasında bir fark görmüyorum ben.
hem kabul edip ham ifşa etmesi ne kadar ilginç, herkes kendi çıkarına göre hareket ediyor. kimse gelip sadece Sarıgül'e kızmasın yani o kadar eşitlikten yanaysanız,

alan kişi kabul etmeden de ihbar edebilirdi değil mi?:ssz:

konu alan kişi değil ki rengina
herkes dağıtabilir sorun değil benim için
ama zamanında çok dalga geçildi bu durumla

o zaman dalga geçenler kendi partilerinin de yaptığını öğrenince ne diyecekler
ben bunu merak ettiğim içim açtım konuyu

kesinlikle size katılıyorum bende çok merak ettim.çünkü burda özellikle akp için açılmamış konu kalmadı açanlar bizahmet burayada uğrayıp açıklık getirse
Diğer partililer dağıtım yaparken oy toluyo oldu chp dağııtım yaptı sonucu kesin hayrına yapmıştır olacak :37:

sen onu merak ettiğin için açtın konuyu ama neticede burası siyaset bölümü. konuda kendi merak ettiğin bölüm için ne düşünüyorsunuz diyerek konu açılmaz burada. kopyalarsın yorumlar gelir. ben de diyorum ki ikisi de suçludur alan da veren de. benim konuya yorumum budur. konu alan kişi değil de ben sadece alan kişiden bahsetmedim ki zaten. ikisinden bahsediyorum.

bunu söylememin ne zararı var gerçekten anlamadım.

Son düzenleme:
Herhalde AKP secmenini etkilemeye calisiyor CHP' de. AKP`nin yakicak dolu kamyonlari gundemde su anda. Devir verme devri nasil olsa secimlerden sonra kepceyle alacaklar. Secimler icin yapilan masraflara yazik hepsi bizim vergilerimizle oluyor cunku.

sen onu merak ettiğin için açtın konuyu ama neticede burası siyaset bölümü. konuda kendi merak ettiğin bölüm için ne düşünüyorsunuz diyerek konu açılmaz burada. kopyalarsın yorumlar gelir. ben de diyorum ki ikisi de suçludur alan da veren de. benim konuya yorumum budur. konu alan kişi değil de ben sadece alan kişiden bahsetmedim ki zaten. ikisinden bahsediyorum.

bunu söylememin ne zararı var gerçekten anlamadım.

konunun kaynağı var zaten
ben zararı var demedim ki
istediğin yorumu yapabilirsin
senin yorumunla bi problemim yok yanlış anladın

sen alan kişi paylaşacağına ihbar etseydi gibi birşey demiştin ben de onun üzerine konu alan kişi değil dedim
yani kendi yorumumu yaptım

niye öyle diyorsunuz içince sadece makarna yok ki :)
alan kişinin bence ihtiyacı yokmuş,çekip paylaşması da saçmalık hoş gerçekten chp böyle bişey yapmışsa bile iyi yapmış diyorum..buzdolabı vermekten iidir :):)

konunun kaynağı var zaten
ben zararı var demedim ki
istediğin yorumu yapabilirsin
senin yorumunla bi problemim yok yanlış anladın

sen alan kişi paylaşacağına ihbar etseydi gibi birşey demiştin ben de onun üzerine konu alan kişi değil dedim
yani kendi yorumumu yaptım

tamam onu söyledim ama dağıtan da suçlu dedim. sadece tek tarafa yorumda bulunmadım zaten. neden bir o cümleme takılıp tüm yorumumu öyle yapmısım gibi yazdın onu anlamadım..

tamam onu söyledim ama dağıtan da suçlu dedim. sadece tek tarafa yorumda bulunmadım zaten. neden bir o cümleme takılıp tüm yorumumu öyle yapmısım gibi yazdın onu anlamadım..

alındıysan kusura bakma
ben mesaj üzerinden yorumumu yaptım sadece
sen tek tarafı savunuyosn demiyorum yani

yanlı anlaşıldım heralde

alındıysan kusura bakma
ben mesaj üzerinden yorumumu yaptım sadece
sen tek tarafı savunuyosn demiyorum yani

yanlı anlaşıldım heralde

yok alınmadım önemli değil.

Bu gıda paketi dağıtımı , yakacak gibi yardımlar neden bu kadar konu olur hiç anlamam zaten.

Seçim program bütçesi buna müsait olan partilerin hep uyguladığı bir yöntem , belediyelerin özellikle seçim zamanında mevcut konumlarını kaybetmemek için yaptıkları bir çalışmadır .

Aramızda herhangi bir partinin kadın kollarında , gençlik kollarında çalışmış kişiler bilir mutlaka , kapı kapı dolaşılır ve bu yardımlar yapılır . Yardım verilen kişide alır bunu , yardıma ihtiyacı vardır çünkü , oyunu verir ya da vermez ama yardımı alır .

Tabii buradaki ironi neden sadece bir partiye endeksli bu konuşmalar kısmıdır hep , ona da iktidar olmanın dayanılmaz hafifliği diyelim :34:

Back