• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarıgül: Ulan Sarıgül'ün Ne Mal Varlığı Var

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
772
413
45
Mustafa Sarıgül, mal varlığına el konulması ile ilgili, "Beni arayıp bulamamışlar. Ulan Sarıgül'ün ne mal varlığı var. Allah belanızı vermesin!" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Istanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, mal varlığına Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) tarafından el konulması ile ilgili, "16 sene önce bir bankadan kredi alınmış da o kredi kapatılmamış. TMSF tam benim karşımda. Beni de arayıp bulamamışlar. Ulan Sarıgül'ün ne mal varlığı var. Allah belanızı vermesin!" dedi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül 30 Mart yerel seçimleri öncesi miting faaliyetlerine devam ediyor. Sarıgül, Beyoğlu Çıksalın Meydanı'nda bir miting düzenledi.

"ÖLÜYÜ DİRİYİ BIRAKTILAR"

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) mal varlığına el koyması ile ilgili Sarıgül şöyle konuştu: "Ölüyü diriyi bıraktılar. Sanki Sarıgül 15 yıldır görevde değil. 16 sene önce bir bankadan kredi alınmış da o kredi kapatılmamış. TMSF tam benim karşımda. Beni de arayıp bulamamışlar. Seçime 71 gün kala öyle bir açıklama yapıyorlar ki… 'Sarıgül'ün mal varlığına el koydular.' Ulan Sarıgül'ün ne mal varlığı var! Allah belanızı vermesin! Bütün o belgeleri istiyorum. Maç başladı. Hakem de onların. Faul yapmaya başladılar. Ama o maçtaki faulleri Allah'ım da görüyor kullar da."

Sarıgül şöyle devam etti: "Siz zannediyorsunuz ki Sarıgül'ü korkutacaksınız. Ben de buradan, 'Korkutamazsın beni, durduramazsın beni, susturamazsın beni' diyorum."

SARIGÜL'DEN GEZİ OLAYLARI YORUMU

Gezi olaylarına da değinen Sarıgül, "Gezi'ye kışla yapma kararı alınmamış olsaydı bu olaylar çıkar mıydı? Anamızdan doğduk doğalı o ağaçlar orada duruyor. Siz oraya niye kışla yapmak istiyorsunuz? Ölüyü diriyi bıraktınız, gözü Taksim'e diktiniz. Istanbul Büyükşehir Belediyesi'nden böyle bir karar alınmamış olsaydı bu olaylar olacak mıydı? Gezi de 7 canın ölümüne Istanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin almış olduğu karar sebebiyet verdi." ifadelerini kullandı.
Sondakika.com

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül'ün tüm mal varlığına el koymasıyla ilgili açıklama yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TMSF tarafından mallarına haciz konulan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü aradı ve 'geçmiş olsun' dedi.

"SALDIRILAR DEVAM EDECEK"

CHP lideri Kılıçdaroğlu, dün Halk TV'de katıldığı programda Sarıgül'ün mallarına haciz gelmesiyle ilgili konuştu. Kılıçdaroğlu, TMSF'nin CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Sarıgül'n mallarına haciz koymasıyla ilgili olarak "Sarıgül'e bu gibi saldırılar devam edecek" dedi.

'GEÇMİŞ OLSUN' DİLEĞİ

Kılıçdaroğlu, Sarıgül'ü arayarak 'geçmiş olsun' dileğinde bulunduğunu da belirtti.

SARIGÜL: ZAMANLAMA MANİDAR

Sarıgül de banka hesaplarına ve gayrimenkullerine haciz konulmasıyla ilgili ''16 yıl sonra böyle bir karar çıktı. Zamanlama manidar'' açıklamasını yapmıştı.

artık yolsuzluk yapanın çok güzel bi kılıfı var, "ama bana tuzak kuruldu" :((
Aziz Yıldırım'a bile kuruldu bu tuzak yaaaaa
ak koyun kara koyuna karıştı, çoban bi kere kurt girdi diye yalana alıştı,kim neye inancağını şaşırdı.... hep topu millete atın bakalım. yakında iyi bi gol yiyeceksiniz ama hadi bakalım. penaltılara kalmaz inşallah

Birilerini buram buram istanbul korkusu sarmış :ssz:

Bilmemkaç villası varmış, tarlaları daireleri varmış, banane?

Bunları benim paramla, çoluğun çocuğun, yetimin hakkıyla yaptıysa sorulsun hesabı, haram zıkkım olsun..

Ama insanlar önce ayakkabı kutularının, sarıgülün mal varlığının 500 katı ederindeki halktan çalınan milyon dolarların, üstüne giyecek kıyafeti yokken, dünyanın sayılı zengini olmuş başbakanın mal varlığının hesabını versin..

Mustafa Sarıgül, mal varlığına el konulması ile ilgili, "Beni arayıp bulamamışlar. Ulan Sarıgül'ün ne mal varlığı var. Allah belanızı vermesin!" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Istanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, mal varlığına Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) tarafından el konulması ile ilgili, "16 sene önce bir bankadan kredi alınmış da o kredi kapatılmamış. TMSF tam benim karşımda. Beni de arayıp bulamamışlar. Ulan Sarıgül'ün ne mal varlığı var. Allah belanızı vermesin!" dedi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül 30 Mart yerel seçimleri öncesi miting faaliyetlerine devam ediyor. Sarıgül, Beyoğlu Çıksalın Meydanı'nda bir miting düzenledi.

"ÖLÜYÜ DİRİYİ BIRAKTILAR"

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) mal varlığına el koyması ile ilgili Sarıgül şöyle konuştu: "Ölüyü diriyi bıraktılar. Sanki Sarıgül 15 yıldır görevde değil. 16 sene önce bir bankadan kredi alınmış da o kredi kapatılmamış. TMSF tam benim karşımda. Beni de arayıp bulamamışlar. Seçime 71 gün kala öyle bir açıklama yapıyorlar ki… 'Sarıgül'ün mal varlığına el koydular.' Ulan Sarıgül'ün ne mal varlığı var! Allah belanızı vermesin! Bütün o belgeleri istiyorum. Maç başladı. Hakem de onların. Faul yapmaya başladılar. Ama o maçtaki faulleri Allah'ım da görüyor kullar da."

Sarıgül şöyle devam etti: "Siz zannediyorsunuz ki Sarıgül'ü korkutacaksınız. Ben de buradan, 'Korkutamazsın beni, durduramazsın beni, susturamazsın beni' diyorum."

SARIGÜL'DEN GEZİ OLAYLARI YORUMU

Gezi olaylarına da değinen Sarıgül, "Gezi'ye kışla yapma kararı alınmamış olsaydı bu olaylar çıkar mıydı? Anamızdan doğduk doğalı o ağaçlar orada duruyor. Siz oraya niye kışla yapmak istiyorsunuz? Ölüyü diriyi bıraktınız, gözü Taksim'e diktiniz. Istanbul Büyükşehir Belediyesi'nden böyle bir karar alınmamış olsaydı bu olaylar olacak mıydı? Gezi de 7 canın ölümüne Istanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin almış olduğu karar sebebiyet verdi." ifadelerini kullandı.
Sondakika.com

Üşenmedim baktım nerede tmsf diye...hakikaten Sarıgül'ün 15 yıl belediye başkanlığı yaptığı Şişli belediyesine çok yakın... yıllardır burnunun dibinde olan adamı göremeyen tmsf yi tebrik ediyorum...

Diğer başlıktada demiştim birilerini İstanbul korkusu fena sarmış.
Baksana dört bir yandan Sarıgül başlıkları açılıyor.

Korkunun faydasi yok
İstanbul Sarigulun insallah
Sisli de cok sevilen cok bAsarili bir baskan
İstanbullu boyle bir baskan adayi oldugu icin cok sansli

saka mi bu ya ahahah;:DDD

Yeminle kahkaha attim.

Korku mu sarmis kimi sarmis, nerede sarmis, nasil sarmis:))))

Bu söylemler bana gecmisi hatirlatti:DD

Hani bir zamanlarda " geliyor kilicdar kilicdaroglu" diye birsey vardi. Hatta suan hababam sinifi repligi ile birlestirilmis videosuda var :)

O zamanda " ahanda AKP bitti" deniyordu.

Yahu secim anketlerine bakin:))

Yok biz ankete inanmüyok derseniz 30 marti bekleyin ama tarihi tekerrür ettirmeyin:))

1998-2003 yılları arasında 22 banka battı. Bankaların batma sebebi topladıkları mevduatı yasal sınırların dışına çıkarak kendi grup şirketlerine kredi olarak kullandırmalarıydı. Başta İmar Bankası, Pamukbank, Toprakbank ve Egebank olmak üzere batan bankalar, TMSF'ye devredildi. Batık kredilerin Hazine'ye yükü ağırdı: 47 milyar dolar. Eski Cumhurbaşkanı Demirel'in yeğeni Murat Demirel, Egebank'ı, 'Teşekkül oluşturup sistemli ve planlı olarak 1 milyar 200 milyon dolar zarara uğrattığı' iddiasıyla yargılandı. TMSF Başkanı Ahmet Ertürk, o dönemki tabloyu şöyle özetledi: "Politikacı-bankacı, politikacı-işadamı gibi kurulan karanlık ilişkiler sistemin çökmesine ve arkasında milyonlarca dolarlık enkaz bırakmasına sebep oldu."
zaman
Ne mahkemeye müracata ne delile hacet var, adam zamnında hortumlamış, ilgili merci belgeyi de tapu senedi gibi göndermiş. çamur at izi kalsın gibi mağdurlara atfedilen kelimeler de gerek yok. demem o ki şu anda ayakkabı kutuları ile özdeşlemiş yolsuzluk yaptığı iddia edilen kişilerin mahkemesi olacak, cartı olacak curtu olacak diye bekleyene kadar belgeli delilli , gözünüzün önündeki adamı sorgulayın yahu.
sarı gül CHP den bu yüzden mi atılmıştı zamanında yoksa?

YARGITAY CHP KAPISINI TAMAMEN KAPATTI
Ankara 24. Asliye Hukuk Mahkemesi, Sarıgül'ün ihracına ilişkin CHP YDK Başkanlığının kararını iptal etmişti. CHP'nin temyiz başvurusunu değerlendiren Yargıtay 4. Hukuk Dairesi, yerel mahkeme kararını bozmuştu. Ancak yerel mahkemenin kararında direnmesinin ardından, CHP yeniden temyize başvurmuştu. Dosyayı değerlendiren Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, direnme kararını bozmuş ve Sarıgül'ün karar düzeltme talebini reddetmişti. Ankara 24. Asliye Hukuk Mahkemesi, Yargıtay Hukuk Genel Kurulunun kararı doğrultusunda karar verdi. Sarıgül, CHP'nin 2005'teki olağanüstü kurultayının ardından Merkez Yönetim Kurulu (MYK) tarafından, 'Kurultayı arbede ve şiddet ortamına çevirdiği' gerekçesiyle, kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmişti. CHP YDK da 25 Mart 2005'te Sarıgül'ü, oy birliği ile partiden ihraç etmişti.
Haber 7

"Kemal abinin miadı dolunca sahaya Sarıgül sürüldü…
Garibim yıllardır bugünü bekliyordu.
Tabii ağzı kulaklarında Sarıgül'ün.
Doğan medyasında da şiddetli bir Sarıgül fırtınası başladı.
Aynı rüzgar daha önce de Kemal abi için esmişti.
Hürriyet'ten Tufan Türenç ve Oktay Ekşi, Baykal'ın kasetle gönderildiği
kongrede kendinden geçmiş, çorapla masa üstüne çıkmışlardı.
Bildiğiniz gibi Oktay Ekşi şimdi CHP mebusu.
Türkiye'nin en zenginleri Mustafa Sarıgül'ün arkasında…
Bir zamanlar 'Koç' bayisi olabilmek için uğraşmıştı.
Arkası sağlam yani.
Ama 'düzmece' dediği belgeler skandal ötesi.
Mızrak çuvala sığmıyor.
Rüşvetin belgesi bile var.
Adam 32 askerimizin şehit olduğu CASA'lar yani 'uçan tabut'lar için lobi çalışması
bile yapmış.
CHP MYK eski Üyesi Mehmet Ali Özpolat, PM Üyesi İsmet Atalay ve İstanbul
Milletvekili Sırrı Özbek'in hazırladığı 57 sayfalık raporda Sarıgül'e yönelik çarpıcı
iddialar var.
Sarıgül'e göre 'düzmece' olan raporun sonuç kısmında hem kendisi hem de Belediye Meclis Üyesi Bayram Ö.'nün ihracı
istenmişti.
Öyle de oldu.
Raporun 'rüşvet belgeleri' kitapçığında ise 40 binada imar yolsuzluğu yapıldığı belirtilmişti.
Peki rüşvet var mı?
Var.
Nerede?
Şişli Belediyesi'nde.
Belgesi var mı?
Somut olarak rüşvetin kanıtlandığı 4 belge var.
Birinde kaçak 7 kata ruhsat verilmesi için rüşvet alındığı yazıyor.
Kim kimden almış?
Şişli Belediyesi Başkan Vekili Rauf A., iş sahibinin yakını Çetin U.'dan.
Ne kadar?
300 bin dolar.
Ne için alınmış?
Kaçak yapının ruhsatı için.
Peki ruhsat imzalanmış mı?
Evet.
25 Aralık 2001'de.
300 bin doların alınmasından 2 gün sonra.
Yani 27 Aralık'ta.
Karadenizli bir müteahhit olan Hüseyin K. e-posta gönderdi.
Ve dedi ki;
"Mustafa Sarıgül'ün bu parayı nereden bulduğu belli. Şişli'nin Fulya ve Gülbahar mahallelerinde
arkadaşlarım, hiç ruhsat almadan inşaat yaptı.
Ama önce Sarıgül'ün yetki verdiği başkan yardımcısına makamında rüşvet verdikten sonra.
Parayı bazen ya nakit, ya da çek olarak ödediler.
Daireleri de arsa hisse tapusuyla sattılar.
İnşaatların çoğu iskansız.
Hepsi de Sarıgül'ün bilgisi dahilinde oldu."
Sahi, yolsuzluğun kol gezdiği Şişli'de olanlar bugüne kadar halktan niye gizlendi?
Seslendiren niye olmadı?
Medya niye sustu?
Şişli Belediyesi'ndeki imar yolsuzluğundan elde edilen rant katrilyonlarla ifade ediliyor.
Rüşveti görmek için Fulya ve Gülbahar'a bakmak yeterli.
İşin en kötü tarafı ise hafif bir sallantıda bu binaların yıkılma ihtimali.
Çünkü kullanılan malzeme den bile çalınmış
Sabah Ersin Ramoğlu

İhraç sürecinde, MYK Üyesi Mehmet Ali Özpolat, PM Üyesi İsmet Atalay ve İstanbul Milletvekili Sırrı Özbek’in hazırladığı 57 sayfalık raporun bir başka bölümünde iddia şu şekilde yer alıyor;
ÖRTBAS MÜMKÜN DEĞİL

İHRAÇ : Dosyamızın içeriği incelendiğinde yapılanları görememek, yapılanları bilememek ve yapılanları örtbas etmek mümkün değildir. Bu olayların siyasi sonuçlarının faturası ağır olacaktır. Bu faturaların CHP’ye ödettirilmesine kimsenin hakkı ve yetkisi yoktur.

evet Sarıgülü'ü savunan arkadaşların söylediği gibi birilerini İstanbul korkusu sarmış. ama bu birileri bu kadar belgeye rağmen adam kalmamış gibi ona sarılan CHP den başkası değil. arkası sağlam demek ki , ne diyelim, sonuçlar şimdiden hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Ayakkabı kutusundan başka belgeye hacet var mı ki :)
Bütün meclisin mal varlığı açıklansın halka kim ne kadar ne çalmış görelim ve hepside çeksinler cezalarını. Adam kayırmalarla olmaz bu işler.

saka mi bu ya ahahah;:DDD

Yeminle kahkaha attim.

Korku mu sarmis kimi sarmis, nerede sarmis, nasil sarmis:))))

Bu söylemler bana gecmisi hatirlatti:DD

Hani bir zamanlarda " geliyor kilicdar kilicdaroglu" diye birsey vardi. Hatta suan hababam sinifi repligi ile birlestirilmis videosuda var :)

O zamanda " ahanda AKP bitti" deniyordu.

Yahu secim anketlerine bakin:))

Yok biz ankete inanmüyok derseniz 30 marti bekleyin ama tarihi tekerrür ettirmeyin:))

seçimden sonrada yine klasik aziz nesin muhabbeti döner :60: ee napacan mecbuurr :43:

Back