• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sarıdan vazgeçiş yardıııımmmm

Elifingo

rutine bağlamış
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2009
159
0
96
39
İstanbul
kızlar bu benim saç rengim
sdc12075kopya2.jpg

aslında saçımın rengini seviyorum ama belli bir müddet vazgeçmek zorundayım,oyüzden güzel bir renkle bütünlüğü yakalamak istiyorum çünkü sarılar aşağı kaydıkça garibime gitmeye başladı rengim.kendi saçrengim yani koyu kestane,dip boyam ve sarılar olunca bir sürü renk oluyor kafamda:37:
şimdi nette beğendiğim ve burdan duyduğum renkler den yola çıkarak beğendiğim renkleri buldum amam burenkleri hangi marka boya ve hangi numarayla yakalayabilirim?bir de hangisibana daha çok gider?fotolar geliyo:)
1)
bal0.jpg

2)
mnnkb.jpg

3)
kark11.jpg

4)
emmawatsonsacrengisacmo.jpg

5)
ssssssssvv1.jpg

6)
sac54.jpg

7)
kjkjhkjkj.jpg

cnm senn koydgn resmlerden bazıları bal köpüğü bazıları küllü kumral gibi duruo sen en cok hangisini yapmk istiosun?

aslında turunculuğu olmayan bir kumral istiyorum.mesela dip boyam açık küllü kumral ama güneşte hafif turuncu gibi duruyo ve tamamının öyle olmasını istemiyorum.ama şu da dikkatimi çekti bal köpüğünde de bi turunculuk var.acaba bana gider mi ki?ya da turunculuk konusunda yanılıyor muyum?sarıdan dönmüş arkadaşların ses vermesini bekliyorum:)ve de aslında en beğendiğim victoria beckhamın saç rengi.turunculuğu vs yok.

Son düzenleme:
aslında turunculuğu olmayan bir kumral istiyorum.mesela dip boyam açık küllü kumral ama güneşte hafif turuncu gibi duruyo ve tamamının öyle olmasını istemiyorum.ama şu da dikkatimi çekti bal köpüğünde de bi turunculuk var.acaba bana gider mi ki?ya da turunculuk konusunda yanılıyor muyum?sarıdan dönmüş arkadaşların ses vermesini bekliyorum:)ve de aslında en beğendiğim victoria beckhamın saç rengi.turunculuğu vs yok.
haklısın bal köpüğünde hafif turunculk bakırlık war ama bana göre rahatsz edici dgl aksine dogal tatlı duruo sanada yakısır ama turunclk ıstemıosan hıc bal kopüğü yerine küllü kumrala bak koleston küllü kumrala bnzıo snki victorianınki

Atiyenin saç rengine de bayıldım
adszhl.jpg

bu kumrallardan hangisiyle boyasam böyle bir renkolur?
4413348159813d0ef4ceo.jpg

bir de önce şuna boyasam,beğenmezsem kumrallardan birine boyasam nasıl olur?
1375buyuk.jpg

Atiyenin saç rengine de bayıldım
adszhl.jpg

bu kumrallardan hangisiyle boyasam böyle bir renkolur?
4413348159813d0ef4ceo.jpg

bir de önce şuna boyasam,beğenmezsem kumrallardan birine boyasam nasıl olur?
1375buyuk.jpg

bu renk biraz daa açık ama çok tatlı bunada bak istersen

Eklentiler

• $img_240669_0fe6c82ddc0e46f369c5bc7577f68784.jpg
    $img_240669_0fe6c82ddc0e46f369c5bc7577f68784.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 85
hmm küllü koyu sarı diyo.acaba nasıl olur ki?renk baya hoşduruyo aslında.pişman olmamakiçin çokiyi düşünmem lazım,onu anladım:53:

bnce güzel durablr sn yine arştr düşn taşn :) bu küllü koyu sarı çok tatlı bi renk eğer aynısı elde edileblse:D

platinden döndüğüm rengi öneririm herkes hayran kalıyor ve yüzüne çok gitti diyor, sayesinde sarıdan vazgeçtiğim için depresyona girmedim :9: voila 5.8 cappucino

canım dediğin renk sarının üstünde güzel tutar belki ama sonrasında kendi saç rengim yani koyu kestane üzerinde nasıl tutar ki acep??

3076bcc03d34a32e0545af6.jpg

sinem kobalın dibindeki rengi hangi boyayla yakalarım acaba?onunda saçı baya sarıydısonradan koyulaştırdılar ve hoş olmuş gibi geldi bana.

igora 7.12 kullanabılırsın . ama dipteki turuncu kısma önce surup sonrada sulandırdıktan sonra uçlara yaymalısın boyayı. 7.12 de hem gümüş hemde mavilik oldugundan saçındaki kızıllıgı ve turunculuguda kapatacaktır . victoria beckam saçı gıbı olacagını duşunuyorum.ama yeni çıkan bır boya . şimdilik saçınıboya.comda satıldıgını gordum sadece.

kızlar saçlarımı boyattım,schwarzkopf essensity çikolata kahveyle boyandı.bitkisel bir boya olduğunda azcık koyu tuttu gibime geliyor ama kesin akıcak ve açılacaktır.o zamanda foto çekebilirsem eklerim:)çikolata kahveyi merak edenler için yükledim.
031220101010.jpg

031220101011.jpg

031220101014.jpg

031220101015.jpg

hoş olmuş saçların canım yıkadıkça rengi açılacak evet.. benim konumda ki saçlarım uçları platindi defalarca boyadım ancak öyle yok oldular.. bu boyada karar kılıysan eğer sürekli boyaman gerekiyor rengi açıldıkça...

benımde saçlarım sapsarıydı uzun süre kullandım 1 yıl kadar kış geldı sarıdanda sıkıldım anı bır kararla kahverengı yaptım 10 dakıka ıcınde aklıma geldı 10 dakıka içinde boyadım bende beyazım sarı bana cok yakısıyor ama ben kahweyı daha cok sewdım rengı merak edersen PALETTE BRONZ KAHVE diye arat görursun gercekten ben cok sewıyorum saçımın rengını sanada tawsıye ederım ayrıca bu kış en moda renk BAKIR VE KAHVE seçım senın

evet gözüme hoş göründü.. bende sıkıldım açık renklerden dipler çıkıyor hemen yaptığım kür yüzünden.. aklımın bi kenarına yazdım bu rengi saol paylaşım için canım

canım benim şimdi sana öncelikle şöyle söyleyeyim saç rengin harika olmuş altınsa sarı olduğu için yıkandıkça iyice açılacak 3-4 yıkamadan sonra... Bence şöyle yap bu boyanın fazllaığı aksın zaten saç rengin sinem kobalınkine çok yakın :) eğer daha tatlı bir renk istersen dediğim gibi capucino , karamel ve çikolata kahveyi karıştır %9luk oksidanla ya da &12lik satan kıza sorarsın çok güzel bir renk oluyor görmüşsündür resmimde ;))))) öpüyorum.

Back