Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamasarıdan koyuya dönmek istiyorum yardım
Kapanmaz Öle hemen bı hafta ıÇınde akar sonra yıne boyarsın uĞraŞtırıyo baya.. Benım saÇlarımda sarıydı kahveye boyattm bı haftada aktı 3 kez daha boyattm 15 gÜn aralıklarla Şımdıde kızıl hala uÇları sarı...
evet kapanır ben yaptırdım kapandı valla
seçtiğimiz ton koyu kumraldı tabi kuaför buna 3 renk daha katmış
önce röfleli kısımları boyadı bekletti sonra dipleri sonuç mükemmel
4 haftaya yaklaştı asıl renk oturdu röfleler hiç belli değil
tavsiye edrim
benim sarıya yakın açık kumraldı saçlarım..
Boyanın yarısında koleston kışkırtıcı kahve diger yarısında 3 renk kullanmış.. açık kestane kapiçino bide bişi daa vardı ama hatırlayamadım.. koyu kahve oldu saçlarım..
ben sacımı sarıyken kendim siyaha boyadım daha dogrusu arkadasıma boyattım kapandı.. 3 hafta falan akmadı sonra bidaha boyadım hafif acılma olan yerler oldu sonrada bidaha akmadı.. bi önceki röfleli sacımıda koyu kahveyle kapatmıstım... problem olmadı yani
kızlar yanı sarı hastası kızlar asla tekrar koyuya boyatmayın ben malesef eşim için boyattım ama sarı gercekten ayrı şimdi tekrar sarıya dönmeye çalışıyorum