Saç Rengi ve Saç Boyama Sarıdan Koyu Kumrala Dönüş

asya00

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
8
1
merhaba ben üniye geçtim bundan üç sene önce saçlarımı üç kere kumral tonlarında boyamıştı ablam ve çok güzel bir renk tutmuştu saçım iyice uzadıktan sonra ombre mi diyenler olmuştu hatta. Şimdi gelgelim şu anki başkasına küçük ama benim büyük derdime. Yılda bir kere göğüs hizasından bir tık yukarda kestirdiğim saçlarımı bu sene ikinci kere kestirdim birkaç gün önce gayet hoş oldu. Buraya kadar sorun yok. İşte bundan sonraki kısım önemli ombre yaptırmak istedim malum üniverrsite farklılık diye ama beğendiğim modeli annemin ısrarıyla onun arkadaşının kuaföründe yaptırdık e ben ilk kez kuaförde boyatıyorum arada açtı baktı gösterdi ama ne bileyim anneme güvendim az daha sarı diyerek ki ben karamelimsi açık kumralımsı bir şey bekliyordum bildiğin sapsarı oldu. Birde perçemimin yarısını da boyadı. Ama salak gibi ben kırık fön çekildiğinden üstüne hoşuma gitti güzel oldu dedim ama eve gelip yıkayıp kurulayınca bu ne ben bu saçı hep şekillendirecek miyim ayrıca çok yukardan boyadı yani hepsini sarı yapacakmış az kaldı. Şimdi kuaföre gitmek istemiyorum. Okuduğum kadarıyla küllü kumral yeşillendirirmiş şu an saçımı. Peki koyu kumral??? Nolur bana biri yardımcı olsun özelden saçımın fotoğrafını da atabilirim iki hafta sonra üniversiteye gidicem çok moralim bozuldu boyasam azıcık da olsa koyu bir kumrala dönse biraz da kestiririm diye düşündüm ama ne renk boyayacağım dipten boyarsam ne kadar bekletmem gerekir :KK43:((( tecrübeli ablalarım olarak sizden yardım bekliyorum.

X