bende sarıdan kızıla dönmüştüm, ilk kına yapmıştım evde sonra kuaförde boyayla devam ettirdim
yok ben bildiğin kızıl olmuştum :) sonra tekrar sarı ve ardından siyah oldum, sonra kendi saçlarım geldi 2 yıl sonunda ve ben yine sarı yaptım, şimdi ise sıkıldım napıcamı bilmiyorum :S çünkü kendi saçlarımı 2 yıl bekleyip geldikten sonra boyattığım için pişmanım
Kızlar saçlarımın rengi budur.Fakat hem yüzümü soluk hem de beni yaşlı gösterdiğini söylediler moralimi bozdular söyleyen eşim olunca tekrardan koyumsu renklere dönme ihtiyacı hissettim.Kendim kızıl ve tüm tonlarını çok seviyorum ama çok da kararsız kaldım hem çok koyu hem de çok cart acık bi renk olmadan sizce ne renge boyamalıyım mesela; çikolata kızıl?? Ne öneririsiniz
canim bende bazen saridan kizila gecmek cok daha kolay oluyor...ve cok guzelde tutuyor...
ama kizilin kullanimi cok zordur,her ay boyamak zorundasin.biraz zaman gectimi matlasiyor cunku...
kizildan sariliga gecmek daha zordur arkadasim...
canim sen biliyonmu karamel rengi yapsana...Haklısın canım ama sanırım sarıya dönüş yapmayı düşünmüyorum tekrar.Kahve tonları da aklımda tam kızıl değil aradığım benim kızıl katılmış kahve olabilir ya da böyle bir şey sıcak kahve diyorlar galiba tutar mı bilmiyorum ama
Karamel de sanki bu halinden biraz farklı olacak gibi geliyor bana yanıldım mı yoksa hani şu an ölü sarı mı ne öyle bişeymiş göya ben küllü sarı röfle demiştim herhalde küllü sarı anlayışı çok farklıydı kuaförün aka aka bu hale geldi saç bunun üstüne karamel bilmem kicanim sen biliyonmu karamel rengi yapsana...
cok guzelde tutar...#
kendimden biliyorum,benimde aynen seninki gibi olmustu kac defa...
tum kahve boyalarinin icinde bile kizilimsi renkler vardir...
Valla ben de her rengi deneyen benim sanıyorudum bu kadar şaçların dengesi ile oynayıp da hala kafamda saç var ya çok şükür diyorum
canim bende bazen saridan kizila gecmek cok daha kolay oluyor...ve cok guzelde tutuyor...
ama kizilin kullanimi cok zordur,her ay boyamak zorundasin.biraz zaman gectimi matlasiyor cunku...
kizildan sariliga gecmek daha zordur arkadasim...
aynen ve tam 3 kişilik saç var kafamda :) kuaföre gittiğimde aha geldi diye herkes bi köşeye kaçar bana fön çekmemek için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?