Saç Rengi ve Saç Boyama Sarıdan Kızıla dönüş var mıdır ?

DryaSzr

Edeple gelen lütufla gider
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
2.985
1.453
698
Kızlar saçlarımın rengi budur.Fakat hem yüzümü soluk hem de beni yaşlı gösterdiğini söylediler moralimi bozdular söyleyen eşim olunca tekrardan koyumsu renklere dönme ihtiyacı hissettim.Kendim kızıl ve tüm tonlarını çok seviyorum ama çok da kararsız kaldım hem çok koyu hem de çok cart acık bi renk olmadan sizce ne renge boyamalıyım mesela; çikolata kızıl?? Ne öneririsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
bende sarıdan kızıla dönmüştüm, ilk kına yapmıştım evde sonra kuaförde boyayla devam ettirdim

bende sarıdan kızıla dönmüştüm, ilk kına yapmıştım evde sonra kuaförde boyayla devam ettirdim

E peki herhangi bi turunculuk ya da renk tutmaması gibi bir şey oldu mu önemli olan bu tam kızıl olmayabiliyor bazen gidip de turuncuya dönerse benim için hava hoş da eşim beğenmezse hava durumu bozulabilir

yok ben bildiğin kızıl olmuştum :) sonra tekrar sarı ve ardından siyah oldum, sonra kendi saçlarım geldi 2 yıl sonunda ve ben yine sarı yaptım, şimdi ise sıkıldım napıcamı bilmiyorum :S çünkü kendi saçlarımı 2 yıl bekleyip geldikten sonra boyattığım için pişmanım

Valla ben de her rengi deneyen benim sanıyorudum bu kadar şaçların dengesi ile oynayıp da hala kafamda saç var ya çok şükür diyorum

arkadaşım kızıl istiyordu ama düz olmasın diye paket atıp birkaç ton aralardan açarak boyamıştık,sizin kadar sarı değildi açılan tutamlar ama kaldıki kızıl renk çok çabuk aktığından en fazla 3 yıkamada açılan tutamlar akıp berbat hal alıyorlardı,anlayacağınız çok uğraşırsınız şuanki renginizin üzerine kızıl yaparsanız,anca nasıl olur birkaç ton rengini koyulaştırıp ( atıyorum kumral vs ile) o şekilde kızıl yapmaya çalışın tabiki çok açık bir kızıl istemiyorsanız , ama yinede siz bilirsiniz tabi son karar sizin :),fotoğrafta yüzünüz görünmüyor tam olarak emin olamayacağım ama yaşın büyük durmaması açısından kahve tonlarını tercih edin derim,nedense bana kızıllar hep yaşı olduğundan daha büyük gösteriyormuş gibi gelir

Son düzenleme:

canim bende bazen saridan kizila gecmek cok daha kolay oluyor...ve cok guzelde tutuyor...
ama kizilin kullanimi cok zordur,her ay boyamak zorundasin.biraz zaman gectimi matlasiyor cunku...
kizildan sariliga gecmek daha zordur arkadasim...

canim bende bazen saridan kizila gecmek cok daha kolay oluyor...ve cok guzelde tutuyor...
ama kizilin kullanimi cok zordur,her ay boyamak zorundasin.biraz zaman gectimi matlasiyor cunku...

Haklısın canım ama sanırım sarıya dönüş yapmayı düşünmüyorum tekrar.Kahve tonları da aklımda tam kızıl değil aradığım benim kızıl katılmış kahve olabilir ya da böyle bir şey sıcak kahve diyorlar galiba tutar mı bilmiyorum ama

canim sen biliyonmu karamel rengi yapsana...
cok guzelde tutar...#
kendimden biliyorum,benimde aynen seninki gibi olmustu kac defa...
tum kahve boyalarinin icinde bile kizilimsi renkler vardir...

canim sen biliyonmu karamel rengi yapsana...
cok guzelde tutar...#
kendimden biliyorum,benimde aynen seninki gibi olmustu kac defa...
tum kahve boyalarinin icinde bile kizilimsi renkler vardir...
Karamel de sanki bu halinden biraz farklı olacak gibi geliyor bana yanıldım mı yoksa hani şu an ölü sarı mı ne öyle bişeymiş göya ben küllü sarı röfle demiştim herhalde küllü sarı anlayışı çok farklıydı kuaförün aka aka bu hale geldi saç bunun üstüne karamel bilmem ki

Valla ben de her rengi deneyen benim sanıyorudum bu kadar şaçların dengesi ile oynayıp da hala kafamda saç var ya çok şükür diyorum

aynen ve tam 3 kişilik saç var kafamda :) kuaföre gittiğimde aha geldi diye herkes bi köşeye kaçar bana fön çekmemek için :)

evet canım..çok sık boyamak gerekiyor,çok akıyor ve kurtulmak istersen dönüşü çok zor

Kızlar en kısa zamanda resim ekleyeceğim .Sarı röfleye benzeyen saçlarımdan kurtulup çikilata kahve tonlarında boyattım saçlarımı öyle beklediğim kadar turuncu olmadı tam istediğime yakın oldu diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…