Saç Rengi ve Saç Boyama Sarıdan kızıla dönüş istiyorum evde yapmak icin ama korkuyorum

Minayss

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
10
1
16
31
Merhaba arkadaslar sacimi bir kac ay once ombre yapdirmisdim ama tabi kuafor rofle gibi yapdi ne istedigim renk oldu ne de ombre oldu kaldi geri gitmedim simdi diplerim geldi kızılı da cok istiyorum ama en buyk korkum turunculasip kalirsa yapan var mi acaba cok korkuyorum ya suan bu renk duruyo ve memnun da deilim

Bence sen kork. Çünkü çok renkli olur saçların. Hiç elleme derim ben. Elleyenler pişman

Bi boyasam ustune sonra tekrar kızıl atsam yine de mi kotu olur cok kararsiz kaldim ya da alt i koyulastirsam mi acaba oyle yapsam nasil olur

Ya ben de pisman olursm dye cok korkuyorum zaten iste ama kizil da istiyorum 2 3 kere boyadikta sonra tutmaz mi renk yoksa alt i koyu yapsam da oyle mi bpyasam kizilsa nasil olur o zman
Ben liseye giderken kendim boyuyordum. Herkes bana kuaför bölümü okuyorsun da üstünde deney mi yaptın diyordu. Üni kuaföre gittim düzelttirdim. Elleme çok kötü olur. Hatta yanar saçların

Tek renk olsa evde boya derdim ama röfleli saça kızıl boya pek hoş olmaz.
komple saçın açılması lazım. bu işe girişeceksen önce bütün saçı açmanı öneririm.

ombre görüntüsünü evde de şöyle yakalayabilirsin: 6.1 boyayı 20 volüm oksidanla karıştırıp diplere sür, sık dişli olmayan bir tarakla saçın 4-5 parmak aşağısına kadar tarayarak boyayla aşağı geçiş sağla. 9.1 boyayı 30 volüm oksidanla karıştırıp uçlara sür. 6.1 ile birleşene kadar yukarı yay. Sonra yine dipten saçın ortalarına kadar saçı tarakla güzelce tarayarak geçişi tamamla. Güzel bir ombre olacaktır.

Tsk ederim denemek isterim.birgun insallah kuafor e bir suru verip de guzel birsey cikmayinca ortaya insan bir daha gitmek istemiyor ne yazikki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…