Saç Rengi ve Saç Boyama Sarıdan Kahveye Yardım...

foodengineer45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
20
0
86
33
İstanbul
Kızlar saçlarımın doğal rengi koyu kumral.Yaklaşık 2 yıldır koyu sarı kullanıyorum.Loreal,garnier,palette hepsinin koyu sarı tonlarına boyadım.Ama bugün bi anda sarıdan sıkıldığımı farkettim ve koyu renklere dönmek istiyorum. Saçlarım dalgalı ve orta bi boyda.Sizce en iyi kahve tonları hangisi?? Sarıdan geçmek için. Yardımcı olursanız çook sevinirim çünkü kahve tonları hakkında hiç fikrim yok :89:

Koleston kışkırtıcı Kahve olabilir... Ben kullandım çok güzel bir renk yada Elegance Kahve de olabilir canım..

ben sana bi soru sorabilirmiyim,loreal garnier vss en çok sarıya açan saçını hangisydi, ve loreal recital sarı bir denedim turuncu olduda oyuzden ben çık sarı istiyordum ,adı neydi yani,?ve turunculuk vermeyen?,

şuan saçımda boya var ve 5 cm veya daha fazla kendi saçım kahverengi,ve akan boyada,daha açık sarıya dönük bir kahverengi

Anladım canım:) Bence palette nin sarıları güzel tutuyo.Lorealler turunculuk veriyo gibi gelmişti banada bal köpüğüne boyamıştım.Son bi kaç keredir hep palette koyu sarıya boyuyodum ve rengi çok güzel tutuyodu. Ama yıllardır sarıyım ve sıkıldım

bnm de saçlarm şuan sarı balyajlı tatildeym şmdi eylüle doğru izmrde dönücem o zaman artık koyuya boyatıyım diyorum sıkıldım sarıdan bi de çok açıldı.. balyajın üzerine güzel tutarmıki çikolata tonları??

şu an benimde öyle,koyu sarı saç rengimin doğal hali,üzerine açık küllü sarı balyaj yaptırdım bal rengi gibi oldu,herkes çok beğendi doğal olmuş diyorlar :)) bence kahverengi balyajda çok hoş olur arasında..ben bu saçı yaptırmadan önce modelim beyonce ydi..şu an onun da saçlarında kahve ve sarı balyajlar var..yaptır derim arkadaşım ben..pişman olcağını sanmıyorum :)))

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrr benim saçımda krepeli balyaj, altta çikolata kahve üstüne bal köpüğü dediğim halde salak kuaför sapsarı bşy yaptı alışamadımm kahve tonlarına dönmek istiyorum üstelik koyu kestane dip boyam da geldi artık boyayla uğraşmak istemiyorum saçım azaldı yaa (( çikolata kahveye boyasam altta kalan sarılar akıcak yine sanırım hoş olabilir.. yoksa işimi şansa bırakmayıp saç koyulaştırma işlemlerine mi girişsem ne dersiniz?

Soldaki şahıs benimm. Konuyu açan arkadaşım konuya uygun olur diye burdan yazdım yoksa katlettiğini düşünmeni istemem canımm.. Şimdiden teşekkür ederimmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…