Saç Rengi ve Saç Boyama sarıdan çok sıkıldım bana ne renk gider kızlar :((

twetty84

Sevmekten kim usanır...
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
3.154
41
358
senelerdir sarı saçlıyım artık çok sıkıldım bana ne renk saç gider kızlar fikirleriniz benim için önemli ayrıca cesarete ihtiyacım var şimdiden teşekkürler..

user142155pic5717212500.jpg/]
[/URL]

lütfen alıntı yapmayın silicem ..

Son düzenleme:
Geri dönüşü zor olan renkler yerine başta daha açık renkler deniyebilirsin kumral tonların yakışacağını düşünüyorum ve ya dipler koyu kumral uçlarda sarımsı gzl olur snde

ara tonlar bana hiç gitmiyor cnm ya bakırmış karamelmiş senağlama

ten rengin açık aslnda sana bakır gider :s yani bence güzel olur hafif turumcumsu bir bakır =)

cnm bence sarı sana çok yakışıyo sarıya da senelerdir alışmışsın ve tonuda güzel koyultursan tekrar sarıya dönmek istersen aynı tonu tuttaramazsan saçın yıpranabilir amaa illa yaptırıcam diosan kızıl deneyebilirsin ara tonları sevmiyosan yada sarının farklı tonlarını bence sana yakışır.

Katılıyorum,bakır çok hoş oluyor..
Sarı tenini soluk göstermiş,bence canlı renklere geçmelisin.

bence açık kumralı bi dene.hep sarı renk kullanmışın birden koyultma rengini alışamazsın.yavaş yavaş koyult.açık kumral yap beyenmezsen dönüşü kolay olur

canmm bnce hiç deiştme.. resmni görmedm ama sarıdan bşka bi renge alışamassn.. snrada dönüşü saçlarn içn zararlı olurr..:))

çok keskin dönüşler yapma sakın. bende platinden açık kumrala döndüm...kumral tonları sana çok yakışır...

bende korkuyorum zaten okicim asıl saç rengim kestane benim senelerdir röfle röfle platin oldu ay çok kararsızım bilmiyorum napcam :uhm:

bence hiç elleme böle çok güzel bence ama çok sıkıldım diosan ışıltılı kahveler falan hoş durur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…