D Dlk8878 Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2021 53 32 8 36 7 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Dlk8878 #1 Kızlar sarı yeşil akıntım var enfeksiyon birtürlü geçmiyor yine baslıyor soğan kürü yapsam iyi gelirmi bu durumu yasayan varmı
Kızlar sarı yeşil akıntım var enfeksiyon birtürlü geçmiyor yine baslıyor soğan kürü yapsam iyi gelirmi bu durumu yasayan varmı
Y Ysnlyl C🎈 Kayıtlı Üye 29 Nisan 2020 547 518 23 8 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Dlk8878 #2 Ben akıntımin çok yoğun olduğu bir dönem yapmıştım. Daha küre devam ederken öyle güzel söküldü ki çok iyi geldi. Sonra bı kaç yıl öyle akıntım olmadı
Ben akıntımin çok yoğun olduğu bir dönem yapmıştım. Daha küre devam ederken öyle güzel söküldü ki çok iyi geldi. Sonra bı kaç yıl öyle akıntım olmadı
F foggy night Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2021 67 8 6 24 24 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Dlk8878 #3 Ysnlyl .!.: Ben akıntımin çok yoğun olduğu bir dönem yapmıştım. Daha küre devam ederken öyle güzel söküldü ki çok iyi geldi. Sonra bı kaç yıl öyle akıntım olmadı Genişletmek için tıkla... Nasıl bir kür yaptınız ve uyguladınız ? Şuan akıntınız var mj ?
Ysnlyl .!.: Ben akıntımin çok yoğun olduğu bir dönem yapmıştım. Daha küre devam ederken öyle güzel söküldü ki çok iyi geldi. Sonra bı kaç yıl öyle akıntım olmadı Genişletmek için tıkla... Nasıl bir kür yaptınız ve uyguladınız ? Şuan akıntınız var mj ?
Y Ysnlyl C🎈 Kayıtlı Üye 29 Nisan 2020 547 518 23 24 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Dlk8878 #4 foggy night .!.: Nasıl bir kür yaptınız ve uyguladınız ? Şuan akıntınız var mj ? Genişletmek için tıkla... İbrahim Saraçoğlu nun soğan kürünü yaptım. Bı kaç yıl geçtiği için tarifi hatırlamıyorum. Şuan da akıntım yok. Mide hastalığınız yoksa yapabilirsiniz sizde
foggy night .!.: Nasıl bir kür yaptınız ve uyguladınız ? Şuan akıntınız var mj ? Genişletmek için tıkla... İbrahim Saraçoğlu nun soğan kürünü yaptım. Bı kaç yıl geçtiği için tarifi hatırlamıyorum. Şuan da akıntım yok. Mide hastalığınız yoksa yapabilirsiniz sizde
A Aydsan Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Kasım 2020 586 277 18 27 24 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Dlk8878 #5 Dlk8878 .!.: Kızlar sarı yeşil akıntım var enfeksiyon birtürlü geçmiyor yine baslıyor soğan kürü yapsam iyi gelirmi bu durumu yasayan varmı Genişletmek için tıkla... Canım yeşil akıntı cinsel yolla hastalık bulaştığı için oluyomuş. Eşinde hiç doktora göründümü?
Dlk8878 .!.: Kızlar sarı yeşil akıntım var enfeksiyon birtürlü geçmiyor yine baslıyor soğan kürü yapsam iyi gelirmi bu durumu yasayan varmı Genişletmek için tıkla... Canım yeşil akıntı cinsel yolla hastalık bulaştığı için oluyomuş. Eşinde hiç doktora göründümü?
nightingale62 🦋 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 15 Şubat 2021 695 427 18 24 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Dlk8878 #6 Dlk8878 .!.: Kızlar sarı yeşil akıntım var enfeksiyon birtürlü geçmiyor yine baslıyor soğan kürü yapsam iyi gelirmi bu durumu yasayan varmı Genişletmek için tıkla... Bana hep oluyo, hamilelikten dolayı
Dlk8878 .!.: Kızlar sarı yeşil akıntım var enfeksiyon birtürlü geçmiyor yine baslıyor soğan kürü yapsam iyi gelirmi bu durumu yasayan varmı Genişletmek için tıkla... Bana hep oluyo, hamilelikten dolayı
D Dlk8878 Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2021 53 32 8 36 25 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Dlk8878 #7 Aydsan .!.: Canım yeşil akıntı cinsel yolla hastalık bulaştığı için oluyomuş. Eşinde hiç doktora göründümü? Genişletmek için tıkla... Yok hayır hiç dr a gitmedi bende iltihap çıktı mantardan kaynaklı dedi doktorum
Aydsan .!.: Canım yeşil akıntı cinsel yolla hastalık bulaştığı için oluyomuş. Eşinde hiç doktora göründümü? Genişletmek için tıkla... Yok hayır hiç dr a gitmedi bende iltihap çıktı mantardan kaynaklı dedi doktorum
A Aydsan Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Kasım 2020 586 277 18 27 25 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Dlk8878 #8 Dlk8878 .!.: Yok hayır hiç dr a gitmedi bende iltihap çıktı mantardan kaynaklı dedi doktorum Genişletmek için tıkla... Eyer sürekli iltihap ve mantar varsa ve yeşil akıntı oluyorsa eşininde bi ürolojiye görünmesi gerekir.
Dlk8878 .!.: Yok hayır hiç dr a gitmedi bende iltihap çıktı mantardan kaynaklı dedi doktorum Genişletmek için tıkla... Eyer sürekli iltihap ve mantar varsa ve yeşil akıntı oluyorsa eşininde bi ürolojiye görünmesi gerekir.
D Dlk8878 Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2021 53 32 8 36 26 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Dlk8878 #9 Anladım saol canım