Saç Rengi ve Saç Boyama sarı yansımalı kumral

ingilizceci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
567
3
96
41
Denizli
kızlar saçlarım acık kestane bırazda turuncuya donuk saclarımı sarı yansımalı kumral bır ton ıstıyorum ne onerırsınız yardımmmmmmmmmmmm

kızlar saçlarım acık kestane bırazda turuncuya donuk saclarımı sarı yansımalı kumral bır ton ıstıyorum ne onerırsınız yardımmmmmmmmmmmm

canım bende senın ıstedıgın gıbı bır sac ıstıyorum ve hanı su yan tarafta bazen reklamı gosterılen hc dekı kızın sacı varya ıste o sac mukkeemmeel bence dusundugumuz tarz ıcın onu ornek verebılırım sana bende o renge boyatmak ıstıyorum tabııı bunu yapabılecek kuafor arayısındayımmm

ben kuafore para vermem artık cunku hıc yuzum gulmedı tavsıye uzerıne boya alıp kendım boyayacam hıc olmazsa kuafore bosuna para vermemıs olacam cunku bıktım artık sarı yansımalı kumral boya tavsıye edecek yok mu yardım kızlar

ozaman altın kumrala boyamalısın canım eger evde boyayacaksan cıdden cok hos bır renktır

Saçın şimdi ne renk cnm..Çok koyu bir renk değilse düz kumral alıp boya derim...ÇünKü küllü olmadığı sürece kumral zaten sarı yansımalı bir renktir..

arkadaşlar bu konuda verilecek tavsiyelere benim de ihtiyacım var. şu an saçlarım bakır,turuncu yansıması olan açık bir renk sözde kumral aslında ama ben bu bakır yansımadan kurtulmak istiyorum. üzerine küllü kumral boyamıştım hemen aktı. ne yapmalıyım acaba tavsiyelerinizi bekliyoruzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…