• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı ya da röfleli saça evde dip boyası yapabilirsiniz!

changing

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
5.578
53
163
İstanbul
kızlar saçlarınız sık röfleli ya da sarı tonlarındaysa evde dip boyasını kuaförden çok daha iyi yapabilirsiniz.
almanız gereken boya palette deluxe küllü açık sarı 10.1. bir arkadaşınız yanınızda olursa çok daha kolay olur tabii,arka tarafları tek başınıza çok iyi yapamayabilirsiniz çünkü.
diplere güzelce sürüyorsunuz ama kutunun 5te 1ini ya da 4te 1ini kutuda bırakın.sürme işlemi bitince 50-55 dakika bekleyin,arada kontrol edin açılma oranını yine de.sonra şişenin kalanını tüm saça sürüp 10-15 dakika daha bekleyip yıkıyosunuz.sonuç çok iyi.
$paletteeeee.webp

ben de daha yeni yaptım,birkaç gün önce.
kuaförde yaptırıyordum hep,ama koyu yapıyorlardı dip boyayı.saçımda sık röfle var,ufaktan tam sarıya geçmek istiyordum.geçen ay dip röflemi yaptırmıştım ve kadın eski röflemden daha koyu yapmıştı,sanırım tutturmak zor oluyor.diplere arkadaşım iyice yedirdikten sonra,kadının yaptığı kısımlara da sürdü,bu boya hem süper dip yaptı hem de daha koyu yapılan röfleli kısımların rengini açtı.şiddetle tavsiye ediyorum !!

Son düzenleme:
Saç yıkandıkça boyanın rengi turuculaşıyor mu acaba bende koleston açık kùllù sarı ile yapıyorum güzel sarı oluyor ama 5 veya 6 yıkamada boya akıyor turunculaşıyor saçı kurutmasıda cabası.

Ben birsürü boya markası ve tonu kullanmış biri olarak diyebilirim ki hayatımda en memnun kaldığım boyaydı palette delux 10.1. Gerçekten üstünde yazdığı gibi yağlı bir boya. Boyayı hazırladığımda üstünde bir yağ tabakası vardı ve harika kokuyordu. Ve ve ve muhteşem bir renk yaptı ya çok tatlı bir sarıydı. Çok fazla kül vermiyor ama. Bir de evet kesinlikle ve kesinlikle 1 haftada aktı o çok çok kötü işte :/ Şimdi benim soruma gelecek olursak senin doğal saç rengin ne acaba? Benim dipler siyah kalan kısım platin ve o kadar açacağını sanmıyorum dipleri. Senin sarının tonu nedir? Fazla kül verdmi?

kendi dibim koyu canım,koyu kumral.
şimdilik bi sıkıntı yok bakalım.kül olayını falan pek anlamıyorum canım.umarım zamanla akmaz.yarın foto da koyarım bi fikriniz olur :31:

dibi gelmiş hali yok canım,diplerden 1 cm civarı koyu dibim çıkmıştı diyim ,bunlar boyadan sonraki halim.saçım biraz enteresan duruyo çünkü dün köpük sürüp hepsini ördüm,bugün açtım örgüleri,denemek için. tiftik keçisi gibi oldum :) :52: birkaç hafta sonra aynı boyayı diplerden itibaren 4-5 cm uygulayıp uçlara hiç değdirmiycem,renk iyice oturacak.çünkü ilk röflelerim uçlarda epey açık renk zaten.
$dip.webp$dip1.webp

dibi gelmiş hali yok canım,diplerden 1 cm civarı koyu dibim çıkmıştı diyim ,bunlar boyadan sonraki halim.saçım biraz enteresan duruyo çünkü dün köpük sürüp hepsini ördüm,bugün açtım örgüleri,denemek için. tiftik keçisi gibi oldum :) :52: birkaç hafta sonra aynı boyayı diplerden itibaren 4-5 cm uygulayıp uçlara hiç değdirmiycem,renk iyice oturacak.çünkü ilk röflelerim uçlarda epey açık renk zaten.
Eki Görüntüle 355460 Eki Görüntüle 355461

hmm iyi olmuş ya doğal bi geçiş olmuş benim renkte uçlardaki gibi platin. Ben de dip yapcam ama geri kalan kısma sürmek istemiyorum bu seferde çizgi gibi olur diyolar olmazsa seni bekleyeyim :34:

evet canım bekle sen sonrakini,hem biraz daha uzasın senin dip,hem de 2. turda nasıl olacak benim açılma bakalım.bu konuda biraz takıntılı olsam hemen de boyardım 2.turu, ama boşa acele edip saçı yıpratmamak lazım :27:
ya bu arada hep merak etmişimdir,platinde dip olayı nasıl oluyo?yani kuaför dipleri direkt platin kıvamına getirebiliyo mu?bikaç işlem mi yapıyo?

benim doğal rengim koyu kahve. dipteki kendi saçlarım çok açık bal sarısı gibi oldu bu boyayla nedense, tam bir küllülük vermedi. saçtan saça değişiyor herhalde

benim doğal rengim koyu kahve. dipteki kendi saçlarım çok açık bal sarısı gibi oldu bu boyayla nedense, tam bir küllülük vermedi. saçtan saça değişiyor herhalde

evet ben de yukarda söylediğim gibi fazla bir kül vermiyo hatta hiç ama çok hoş renk veriyo zaten çok kül çok kötü duruyo ama akınca daha bir küllü oluyo bu boya.

evet canım bekle sen sonrakini,hem biraz daha uzasın senin dip,hem de 2. turda nasıl olacak benim açılma bakalım.bu konuda biraz takıntılı olsam hemen de boyardım 2.turu, ama boşa acele edip saçı yıpratmamak lazım :27:
ya bu arada hep merak etmişimdir,platinde dip olayı nasıl oluyo?yani kuaför dipleri direkt platin kıvamına getirebiliyo mu?bikaç işlem mi yapıyo?

ya ben zaten 2.5 ay olcak nerdeyse baya diplerim geldi simmmsiyah :1: ama bence dipli de güzel duruyo ya aynen zaten hiç öyle acelem yok dibi gelen ben değilim sanki haha. ya ben koleston 11.1 boyicam dipleri daha açık numara diye amacım da zaten doğal bi geçiş sağlamak. Diplerde platin açılmadan asla sağlanmıyo mutlaka açıcı lazım ama diplerde bayyaaaaa uzaması lazım en az 4-5 cm yoksa kuaförüm diğer tarafa da değerse tüm saç kopar dedi ben de bekliyorum bakalım.

kızlar bende aynı boyayı kullandım hatta konu acmıstım işte konum ve fotografım;

kızlar ben koleston maduru olarak loreal kullanmaya karar verdım..tabı turunculuk olmasın dıye kullu sarıda kullandım..loreal açık sarı ve loreal kullu

sarı bulamadıgım için palette açık kullu sarıyı aldım işte sonuc

yani AÇIK SARI VE AÇIK KÜLLÜ SARI

sadece uçlarında oryaller kalmıstı..

umarım begenmişsınızdır :)

Eklentiler

• $asset[1].webp
    $asset[1].webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 3.517
Son düzenleme:
gayet doğal ve güzel olmuş pink ;):31:

mimilicous platinin kötü tarafı da o demek ki,diplerin çok uzamasının beklenmesi..platin çok hoşuma giden bi renk aslında,ama zahmetli sanırım :31:

mimilicous platinin kötü tarafı da o demek ki,diplerin çok uzamasının beklenmesi..platin çok hoşuma giden bi renk aslında,ama zahmetli sanırım :31:

yaa hem de nasıl :( benimki baya açıktı koyulaştı gitgide hele o dipler varya olay yani. Bir de kafamda saç yerine başka bişe var bakımlarla adam etmeye çalışıyorum şu hiç yıpratmadan istediği rengi elde edenler varya ben neden o soydan değilim bilmem:52: geçen gördüm bir kızda bildiğin en açık platin ve sapsağlıklıydı ama diplerini öyle bir bırakmıştı ki artık dip demezsin demek o da ondan bırakmış. Öyle işte çok düşünün o kadar açmadan önce.

tatlım cok tesekkurler, fotomun altına yaptıgın yorum ıcınde sagol :54:

Son düzenleme:
evet ben de yukarda söylediğim gibi fazla bir kül vermiyo hatta hiç ama çok hoş renk veriyo zaten çok kül çok kötü duruyo ama akınca daha bir küllü oluyo bu boya.

evet canım tam küllü olmasa da aslında renk güzel bir renk, tenim sarımsı beyaz olduğu için garip durmadı, ama aylardır saçım turuncu-bakır tonlarında olduğundan bu sefer küllü rengi denemek istedim. gerçi olsun, bu renkten de memnun kaldım, boya da gayet kaliteliymiş, saçlarıma ve saç derime zarar vermedi...

bugün de aynı boyayla üçüncü uygulamayı yaptım kızlar,gayet de güzel oldu. boşuna kuaförlere onca para vermişiz bunca zaman. :31:

Evet bunu bende denemiştim. O ara kuaföre verecek param yoktu,:17: bizde yurt arkadaşımla deli cesaretiyle bundan almıştık.:40: Ama ben diplerine sürüp bekletmedim, sadece diplerine ağırlıklı olarak yedirip kalanını diğer kısımlara yapmıştım. O şekilde de iyi bi sonuç almıştım.

Back
X