Canim kesinlikle turuncu olmaz korkma aynisini ben de yapmistim. Hatta acik zeminde renk cok daha iyi oturur. Kapaktaki resme en cok benzeyen sonucu zemin aciksa alirsin. Ondan suphen olmasin yani acik tutar diye istedigin rengin koyusuna boyama. Kizil cabuk akan bir renk oturmasi icin bir kac boya gerekebilir ama o da normali zaten.
Bende hiç böyle olmadı..kaç kere boyattım..kızıl boya hep bir iki gün boyattıktan sonra güzel duruyor, sonra akmaya başlıyor..yıllardır boyatan bir arkadaşım var oda hep rengi ilk günlerdeki olması için sürekli boyatıyorum diyor.. uzun süre boyasız kullanılmıyor sürekli yenilemek gerekiyor, saça yazık..birde benim yaşadığım diğer sorun kıyafet seçerken olmuştu, Kırmızı giyemiyordum..kafam kırmızının başka bir tonu sağon gibi turuncu gibi ya da pembee renk uyuşmazlığı oluyordu ..tarzımı çok etkiledi..mor, yeşil giymeye itiyordu beni... ki ben çok klasik biriyim... yani bilmiyorumm bende böyle oldu 1.5 yıllık kızıl maceram
Brrk evet içimde kaldı yaaatarçın bakır güzel ama ben daha kırmızı bişey ıstıyorum aslında..
Axemarie evet o gelincik kırmızısı hoşuma gitmedi değil ama çok mu çılgın durur ki :S
saçının rengi çok açık olduğu için hemen hemen boyadığın her kızıl çarpıcı görünecek. bence açık kor kızılı denemelisin en güzel kızıl ve turuncumsu bir kızıl değildir.
o zaman mutlaka kırmızı yoğunlaştırıcı kullanmalısın kesinlikle böyle oluyor igora royal ruby craze(yakut) rengi yoğunlaştırıcıyı öneririm yoğunlaştırıcıyı boyaya ekleyerek kullanabilirsin yada önce yoğunlaştırcıyla komple boyayıp üstüne istediğin kızılı boya kuaförler böyle yapıyorlar canım
cok teşekkürler herkese cesaret edip boyarsam hemen resmni koycam burayasarıdan daha güzl olmicak tabı bılıyorm ama kendı çapında güzel olur umarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?