Kızlar merhaba ben saçımı yıllardır sarı kullanıyorum, 2 ay önce de düz sarıya boyatmıştım açık baya platine yakın.. Şimdi diplerim çıktı biraz tekrar boıyaya gidicem. Ama öyle cok sıkıldım ki sarıdan, ve içimde bir heves kızıl saç kaldı.. Kızıla boyatıp sonra akıcak falan zaten biliyorum bikaç ay kullanıp doğal rengime boyatcam uzatcam saçımı sona bikaç yıl sonra yine sarı yaaprm ztn ..
Şimdi sarıya boyatrken kuaförüme de bu istediklermi söyldim bu saırnın üstüne direk boyanır kızıl zaten sarın cok açık dedi. Ben de şimdi madem direk boyanır niye para vereym kendm boyayaym diyorum.. İstediğim renk baya kızıl yanı kor ateş kızılı gibi bi kızıl.. Ama alıp kor ateş kızılına boyasam sarının üstüne olcağından turuncu olur iyice açılır diye düşündüm. Sİzce ne renge boyamalıyım, biraz koyu bi kızıla mı boyamalıym öyle olması için..
suankı saçımn resmini koyuyorum..
Şimdi sarıya boyatrken kuaförüme de bu istediklermi söyldim bu saırnın üstüne direk boyanır kızıl zaten sarın cok açık dedi. Ben de şimdi madem direk boyanır niye para vereym kendm boyayaym diyorum.. İstediğim renk baya kızıl yanı kor ateş kızılı gibi bi kızıl.. Ama alıp kor ateş kızılına boyasam sarının üstüne olcağından turuncu olur iyice açılır diye düşündüm. Sİzce ne renge boyamalıyım, biraz koyu bi kızıla mı boyamalıym öyle olması için..
suankı saçımn resmini koyuyorum..