• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı üstüne kızıl boya (resimli)

mystery15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
216
0
96
Ankara
Kızlar merhaba ben saçımı yıllardır sarı kullanıyorum, 2 ay önce de düz sarıya boyatmıştım açık baya platine yakın.. Şimdi diplerim çıktı biraz tekrar boıyaya gidicem. Ama öyle cok sıkıldım ki sarıdan, ve içimde bir heves kızıl saç kaldı.. Kızıla boyatıp sonra akıcak falan zaten biliyorum bikaç ay kullanıp doğal rengime boyatcam uzatcam saçımı sona bikaç yıl sonra yine sarı yaaprm ztn ..

Şimdi sarıya boyatrken kuaförüme de bu istediklermi söyldim bu saırnın üstüne direk boyanır kızıl zaten sarın cok açık dedi. Ben de şimdi madem direk boyanır niye para vereym kendm boyayaym diyorum..:1: İstediğim renk baya kızıl yanı kor ateş kızılı gibi bi kızıl.. Ama alıp kor ateş kızılına boyasam sarının üstüne olcağından turuncu olur iyice açılır diye düşündüm. Sİzce ne renge boyamalıyım, biraz koyu bi kızıla mı boyamalıym öyle olması için..
suankı saçımn resmini koyuyorum.. $PICT0053.jpg

Saçlarının rengi çok hoş canım bayıldım,bana kalırsa boyama ama içimde kalmış demişsin kızılın bakır tonları benim çok hoşuma gidiyor tarçın bakır gibi ama sen ne tonlarda istiyorsun?

kataloğunu ekledim bu markada çok güzel kızıllar var özellikle gelincik kırmızısı süper bir renk bu boyayı ben kullandım çok memnun kalmıştım koyu kıvamlı bir boya ve akma yapmıyor aklında bulunsun

Brrk evet içimde kaldı yaaa :( tarçın bakır güzel ama ben daha kırmızı bişey ıstıyorum aslında..
Axemarie evet o gelincik kırmızısı hoşuma gitmedi değil ama çok mu çılgın durur ki :S

Son düzenleme:
o zaman mutlaka kırmızı yoğunlaştırıcı kullanmalısın kesinlikle böyle oluyor igora royal ruby craze(yakut) rengi yoğunlaştırıcıyı öneririm yoğunlaştırıcıyı boyaya ekleyerek kullanabilirsin yada önce yoğunlaştırcıyla komple boyayıp üstüne istediğin kızılı boya kuaförler böyle yapıyorlar canım

Canim kesinlikle turuncu olmaz korkma aynisini ben de yapmistim. Hatta acik zeminde renk cok daha iyi oturur. Kapaktaki resme en cok benzeyen sonucu zemin aciksa alirsin. Ondan suphen olmasin yani acik tutar diye istedigin rengin koyusuna boyama. Kizil cabuk akan bir renk oturmasi icin bir kac boya gerekebilir ama o da normali zaten.

Ben senin aşamalarının hepsini denedim.. 5 yıl sarıdan sonra kızıl istedim bir o kaldı diye :) Sonra kızıla boyattım ama hiç kızıl kullanamadım diyebilirim o resimde gösterdiğin kızılı hiç yakalayamadım... Saçım hep sağon kabuğu rengiydi iğrenç boyuyorum akıyor... sonra biraz kahve yaptım tutsun diye tekrar kızıl yaptım yine güzel bir kızıl olmadı..yıkanırkende hep illet saç açık olduğundan hep akıyor havlular yastıklar pembe pebme :) Sonra ,şte yeter ya dedim siyaha boyattım :) siyah ta bile saçım aktı kızıllı siyah oldu :D 3 kere felan siyah yaptım sonra bıraktım..3 yıldır hiç bpyatmıyorum saçım baya bir uzadı ve kendi rengini kullanıyorum artık :) birdahada boyatmayacağım.. Bence kızıl'ı direk atla, vakit, para, saç kaybı..kendi rengine dönmek istiyorsan direk dön derim :) hafif hafif koyulaştır kahvelerden giderek..ama kyok ben kızılı deniycem diyorsan benim gibi, bu sorunlarla karşılaşırsın malesef...

Canim kesinlikle turuncu olmaz korkma aynisini ben de yapmistim. Hatta acik zeminde renk cok daha iyi oturur. Kapaktaki resme en cok benzeyen sonucu zemin aciksa alirsin. Ondan suphen olmasin yani acik tutar diye istedigin rengin koyusuna boyama. Kizil cabuk akan bir renk oturmasi icin bir kac boya gerekebilir ama o da normali zaten.

Bende hiç böyle olmadı..kaç kere boyattım..kızıl boya hep bir iki gün boyattıktan sonra güzel duruyor, sonra akmaya başlıyor..yıllardır boyatan bir arkadaşım var oda hep rengi ilk günlerdeki olması için sürekli boyatıyorum diyor.. uzun süre boyasız kullanılmıyor sürekli yenilemek gerekiyor, saça yazık..birde benim yaşadığım diğer sorun kıyafet seçerken olmuştu, Kırmızı giyemiyordum..kafam kırmızının başka bir tonu sağon gibi turuncu gibi ya da pembee renk uyuşmazlığı oluyordu ..tarzımı çok etkiledi..mor, yeşil giymeye itiyordu beni... ki ben çok klasik biriyim... yani bilmiyorumm bende böyle oldu 1.5 yıllık kızıl maceram

Bende hiç böyle olmadı..kaç kere boyattım..kızıl boya hep bir iki gün boyattıktan sonra güzel duruyor, sonra akmaya başlıyor..yıllardır boyatan bir arkadaşım var oda hep rengi ilk günlerdeki olması için sürekli boyatıyorum diyor.. uzun süre boyasız kullanılmıyor sürekli yenilemek gerekiyor, saça yazık..birde benim yaşadığım diğer sorun kıyafet seçerken olmuştu, Kırmızı giyemiyordum..kafam kırmızının başka bir tonu sağon gibi turuncu gibi ya da pembee renk uyuşmazlığı oluyordu ..tarzımı çok etkiledi..mor, yeşil giymeye itiyordu beni... ki ben çok klasik biriyim... yani bilmiyorumm bende böyle oldu 1.5 yıllık kızıl maceram

Evet ben de hic kirmizi giymemistim o donem. Ama renkle ilgili cok problemim olmadi cabuk akmasi disinda. Benim teyzem de saclarini oldukca iddiali bir kizila boyar o sampuan getirtirdi sampuanin kendisi kirmizi gorunuyor onunla yikardi onun rengi hic akmazdi ama kimbilir nereden getirtiyor. Ben her ay boya yaptigimi hatirliyorum igora tup ile boyardim rengi/numarayi hatirlayamiyorum uzun zaman oldu. Akinca kotu gorunuyor dediginiz gibi bir boyayip sonra birakamiyorsunuz uzun sure. Ama o rengi isteyen biri icin bu goze alinabilir birsey. Zaten hevesinizi alinca angarya gibi gelmeye basliyor ve de renk degistiriyorsunuz.. Bana da boyle olmustu

Brrk evet içimde kaldı yaaa :( tarçın bakır güzel ama ben daha kırmızı bişey ıstıyorum aslında..
Axemarie evet o gelincik kırmızısı hoşuma gitmedi değil ama çok mu çılgın durur ki :S

Canım tenin platin rengini kaldırıyorsa kırmızımsı kızılları zaten taşır diye düşünüyorum ben :54:

saçının rengi çok açık olduğu için hemen hemen boyadığın her kızıl çarpıcı görünecek. bence açık kor kızılı denemelisin en güzel kızıl ve turuncumsu bir kızıl değildir.:55:

o zaman mutlaka kırmızı yoğunlaştırıcı kullanmalısın kesinlikle böyle oluyor igora royal ruby craze(yakut) rengi yoğunlaştırıcıyı öneririm yoğunlaştırıcıyı boyaya ekleyerek kullanabilirsin yada önce yoğunlaştırcıyla komple boyayıp üstüne istediğin kızılı boya kuaförler böyle yapıyorlar canım

Hımm çok sağol canım bu bilgiler için=) şimdi izmirdeyım bayram tatılınde cuma döncem ankaraya hemen boyucam yaa =) pekı ilk boyadığım gün nasıl olur ki direk renk oturmuş mu olur, mesela sarı bikaç güne oturuyo ya? cuma sabah ankarada olcm cnku erkek arkadasıma benı karşılama dicem sonra akşam bluşçam onla süprz yapaym dedm =)

geçen sene bende kızıla boyamıştım canım ilk boyamada palette sonbahar kızılını kullanmıştım bende renk ikinciye boyadığım zaman oturdu tam olarak ama sana anlattığım gibi yoğunlaştırıcı kullanmıştım ancak o şekilde kırmızımsı kızıla ulaşabilmiştim benim saçımda seninkinden iki ton daha koyu bir sarıydı canım

cok teşekkürler herkese cesaret edip boyarsam hemen resmni koycam buraya :D sarıdan daha güzl olmicak tabı bılıyorm ama kendı çapında güzel olur umarm :D

cok teşekkürler herkese cesaret edip boyarsam hemen resmni koycam buraya :D sarıdan daha güzl olmicak tabı bılıyorm ama kendı çapında güzel olur umarm :D

cnmm daha önce de okumuştum buradan ben de senin gibi sarıyım ve kızıla geçmeyi düşünüyorum yine gezinirken bu topiğe rastladımm geçtin mi kızıla kendin boyayıp sonuç nasıl oldu çok merak ediyorumm ben de denicem çünkü :)

Bence cok koyu kizillara boyama, tekrar sari yapmak istediginde dönüsün zor olmasin. Bakir tonlarini tercih et.
Su bazli boyalari da tercih edebilirsin, zeminin acik oldugu icin güzel tutar. Su bazli oldugu icin bir kac yikamaya akar. Benim bildigim jean's color var, arastirirsan bir cok marka bulabilirsin.
Bu arada sac kesimini cok begendim...

benimde saclarim platin sariydi once kumral bir renge boyadim snrada kizila boyadim ve istedgm renk tuttu rengin yogun olsn istiyosan zemin rengini biraz koyulastr

Back