• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarı tüyler için lazer

anobis

deli kıs :)
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
789
166
323
39
kızlar dün lazere gittim yüzüm için

yaklaşık bir buçuk yıldır gidiyorum hiç tüy oldular ama bir türlü bitmiyorlardı.

bana yeni bir cihazları geldiğini ve sarı tüyleri jiletleyip doğrudan uyguladıklarını söylediler biraz tırsmadım desem yalan olur ama yüzümdeki o uzun sarı tüylerden kurtulmak istediğim için uygulattım..

ismini şuan hatırlamıyorum ama bunun bir de ismi var dün söylediler az önce aklımdaydı aptal kafam unuttum :bbo:

her neyse iki hafta sonra dökülecek tüyler dediler..

bu uygulamayı yaptıranınız oldumu arkadaşlar ?

Bende lazere başladım canım ayın 28inde ikinci seansım olacak.Şu ana kadar gidişatım iyininde üstünde gidiyor.
Bıyıklarımdaki batıklar geçti ve lekelenmem geçti diyebilirim.
Sarı tüylerim içinse estetisyenim lazer uygulamasını önermedi,direk iğneli yaparız dedi.Çünkü sarı tüyleri ancak iğneli epilasyon önerdi banada.
Ama söylediğim gibi daha yolun başındayım ama baya bir yol kat ettim diye düşünüyorum.

Bu arada koltuk altımı ve bikini bölgesi için jileti önerdi bana,ağda vs yapmayacaksın dedi.Bıyık içinse sadece tüyleri kesersin dedi,jilet ile al demedi.
Söylediğini soracağım ama kendi estetisyenime.

canım iğneli epilasyon çok acıtıyor

bende bikini bölgeme ve koltuk altıma yaptırıyorum şuanda lazer

bu alet yeni çıkmış zaten heryerde yokmuş

adınıda hatırladım

DıOT yada DıYOT :)

ben sarı tüyler için olan ve yeni çıkıp şuan en pahalısı olan gemini lazer diye biliyom..diyot zaten vardı

anobis bildiğim kadarıyla diode lazer koyu renk kıl köklerinde daha etkili..ben k.altıma yaptırdım sadece tüyler kaldı ve artık kalanları lazer görmüyor..ayrıca yüzüne jilet vurdurma sakın o sarı tüyler de kıla döner ve yayılabilir..sarı tüyler için en etkili lazer ıpl diye duymuştum bi araştır istersen..

ilk seanslarda bende çok memnundum 3.seanstan snra hayal kırıklığım başladı..5 seans oldu ama sarı oldutüğler vebitmiyor..

ben de mersin de güvenilir bir yer arıyorum!! koltuk altıma iğneli yaptırdım ama acısına değmez..yüzümdeki ince tüyler ve genital bölge içinde lazer istiyorum. adana da ince tüy tedavisi varsa oaraya da gidebilirim sonuçları yazar mısnız?

hiç bir lazer sistemi beyaz ve sarı kılı görmez,merkezlerin aldatmacası 4 tane makine sistemiyle çalışıyoruz açık renk kıllara iğneli epilasyon yapıyoruz,diod lazer zaten yeni bir sistem deyilki,alex ten daha acılı ve eski bir sistem,detaylı bilgi için merak ettiklerinizi merkez şubelerimizden sorabilirsiniz

tam sarı diil ayva tüyleri için falan dediler ama hiç bir işe yaramadı :/

iğneli yaptırcam

Arkadşlar bende böle bi sorun yaşıyorum ve daha 1 2 ay önceye böle bi sorunum yoktu. Ama neden bilmiyorum birden sarı tüylere maruz kaldım ve uzuyolar ilginç olanı.
Lazer yada iğneli sonuç alan varmı ki?

sarı tüylerde iğnelide sonuç alırsınız ayseli epilasyon izmirde kendi bu konunun uzmanı ona danışırsanız sizi detaylı bilgilendirir sanırım

:lepi:
Arkadşlar bende böle bi sorun yaşıyorum ve daha 1 2 ay önceye böle bi sorunum yoktu. Ama neden bilmiyorum birden sarı tüylere maruz kaldım ve uzuyolar ilginç olanı.
Lazer yada iğneli sonuç alan varmı ki?

Daha önce hiç bir problem yaşamadı iseniz ve yeni başladıysa mutlaka bir hormon kontrolu yaptırın. Kadın doğum uzmanı ya da endokrinoloji uzmanına görünmekte fayda var. Bunnun yanısıra yüzünüze sürmeye başladığınız değişik bir krem de varsa bazen sarı tüylerde artış ve uzama yapabiliyor. ona da dikkat edin isterseniz. Şu an sadece makasla kesin ve bekleyin. Sebep tespit edilince ben gerekirse sizi yönlendirtirim.

Back