• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarı ter lekesi.

zeyzey3428

Olduğu kadar, olmadığı kader.
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
6.484
3.431
198
Beyaz iki gömleğimde sarı ter lekeleri var. Bunları nasıl çıkartıcam ikisine de bir dünye para verdim. Çöpe atamam gömlekleri :110:

Böyle bir durumdan kurtulma çözümü var mı?
Nette aspirini ezin suyla karıştırıp lekeye sürün diyor ama birde aspirin diye deterjan var acaba o etkili olur mu önceden komşularım gömlek enselerinin beyazlattıını söylerdi.

O lekeler sadece terden olmuyor canım. Stickler de yapıyor. Bizde de oldu, arielin profesyonel leke çıkartıcısını lekenin üzerine döküp biraz bekledim, sonra makineye attım, makine su alırken de deterjan gözüne yine ilave ettim. Hiç bir şey kalmadı.:nazar:

Ben dün beyazlar için olan koslayı denedim. Suda beklettim bi buçuk saat. Makineye attım aynı deterjanla yıkadım yok. beyazdı çamaşır suyu bile döktüm en son o bile çıkarmadı:( bir daha stick kullandırmıcm.

Canım doğrudan kuru gömleğin üzerine dökmüştüm. Zaten hemen aktif hale geçiyor, kabarcıklar başlıyor. Bir süre öyle bekleyip sonra da makinede yıkadım. Ama daha önce işleme tabi tuttuğun için olur mu bilmiyorum.:KK43: Yine de denemeye değer.

Ben önce suya döküp sonra gömleği koydum.
:110:

Bide direk döküp deniyim. tişikkür edrem:)

Back