Saç Rengi ve Saç Boyama sarı sorunsalı ?

crazy46

dilber-i rana...
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
801
5
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar benim saçlarım siyah boyalı saçtan oryalle açıldı üzerine altın karamel boyandı e boya birazcık aktı tabiii şimdide dore sarı gibi bir renk oldu ...
bu işlem yapılalı bir ay oldu azcık dbim geldi ben sadece dip boya yaptırcam ve eylul ekıme kadar bu sekılde kullanacagım saclarımı dınlensın dıye ... ama benım asıl ıstedıgım has acık sarı tonları rofle gıbı ... ben diyorum ki bu açık sarı renkleri dore sarı boyalı saç renginin üzerine platin sarısına boyasam istediğim açık sarı saç renklerini elde edebilirmiyim ? ne dersiniz oryalle tekrar açtırmama gerek olmadan bunu yapabilirmiyim sizce ?

valla canım benımde sorunum senın kı gıbı bal rengı doremsi bise oldum acıcıdan sonra bende boyamadım bakım yapıyorum bekletıcem bıraz . ben bıtkıselle boyıcam o yuzden alcgm boyada en acık renk sarıyla platın ıkısını karıstırmayı dusunuyorum eger sen normal boya yapıcaksan en acık 12 tonlarını alman gerek,,,dorelık gıtsın dersen igoranın bı rengı varmıs 4de bırı kadar sıkıyomussun kendı boyana turunculugu alıyomus öle yapanlar varmıs gayete memnunlar ben bitkisele ekleyemem tabi ama istersen sen dene

hmm tamam canım yanı yapmam gereken ıslem su mu : platın sarısı boyayı alacagım sacıma sureceım dorelık gıtsın dıye de bu boyanın ıcıne ıgoranın o rengını sıkıcam.. bu boya nedır pekı ? bırde ben bu boyayı sıkmazsam eger , dorelık gıtmezmı platıne boyayınca?

mesela iki kutu platın sarısı boya aldın dıyelım icine igoranının turunculuk giderici 0.22 boyasından 4de biri kadar sıkıyosun cok ıyı karıstırıyosun topak topak kalmamalı ve herzamankı gıbı sacına uyguluyosun boyanı yapıyosun. yapanların resımlı halını gordum gayet platın gıbı olmus sacları . sakın tupu oldugu gıbı sıkma cok sıkmamak gerekıyomus öle uyarıyodu kızlar. benım saclarım ıkı kere acmaktan yıprandıgı ıcın normal boya yapamıcam o yuzden bı yontemı uygulayamıcam eger sende yıpranma cok olmadıysa bu sekılde deneyebılırsın tatlım :) . istersen igora 0.22 die arastır yorumları ve resimleri gorebılırsın,, kuaforler bole yapıyomus bızde nıe onlar gıbı yapamıyoruz dıe uzuluyoduk

turunculugu dorelıgı platın bıle alamıyo canım ,,ya kulluyle boyamalısın yada bu dedıgım ıgorayla cunku cok yorum okudum herkes anca bole gıderebılmıs

ay ınsallah , ama bunu anlatan kızlar kullu platının ıcıne bu turuncu azaltıcıyı koyduklarını soylemısler sımdı bızdemı kullu platın kullancaz yoksa sırf platın olurmu

ay ınsallah , ama bunu anlatan kızlar kullu platının ıcıne bu turuncu azaltıcıyı koyduklarını soylemısler sımdı bızdemı kullu platın kullancaz yoksa sırf platın olurmu

aslında sadece platıne eklesen daha ıyı zaten etkılı bı boyayöıs bıde kullu olunca yesıl mesıl yapar mazallah . bence normal platın rengıne ekle sen canım mukakkak dorelıgını alır baktın ıstedıgın kadar almadı bıdahakıne bıraz fazla eklersın öle kapatırsın yanı yesıl yapmaktan ıyıdır bence :) istersen bı sor ole yapan kızlara benım gozumden kacmıs ben normal platıne eklemısler sanmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…