• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı Sevdasııı (:

NuttyPrincessss

gelecegin ögretmeni ..
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
149
0
66
İstanbul
bayanlar merhaba (: yaklaşık 4 ay önce saçlarıımı sonbahar kızılına yakın bir renk boyadım markası nevacolor ilk boyamamda bazı yerlerde ton farklılıkları olduğu için ton farklılıkları oldu 1 hafta içinde aynı renge tekrar boyadım tabi acemi oluğum için akacağını bilmiyorumdum yaklaşık 2 hafta içinde tum boya aktı diplerimde mevdana çıktı saçım turuncu rengi aldı . bende dayanamadım exicolorun çikolata kahve rengine boyadım biraz daha kullanılabilir oldu fakat üstünde 3 ay geçti saçlarımı gören kınamı yaktın yakışmamış diye söylüyorlar çok moralim bozuk ve ben saçlarımı bu tonda yapmak istiyorum sizce ne yapmalıyım çok acemiyim lütfen yardım edermisiniz şimididen tteşekkürler :3::3::3::3::3::9::9 $tumblr_m5t46bOpKc1qacmz1o1_500.jpg $bol-paca-pantolon-modelleri-300x300.jpg ::9::9::34: $562562_406786562679810_221191011239367_1372949_435851861_n.jpg

benım fıkrım su oncelıkle boya markanızı degıstırın paletteye gecın sonrasında palettenın kullu renklerınden bırını secıp boyayın cıkolata kahvenın ustune cok acık renk almayın bıraz koyu kullu bır renk alın zamanla daha acık kullu renklere gecıs yapın hepsı bu.

benım fıkrım su oncelıkle boya markanızı degıstırın paletteye gecın sonrasında palettenın kullu renklerınden bırını secıp boyayın cıkolata kahvenın ustune cok acık renk almayın bıraz koyu kullu bır renk alın zamanla daha acık kullu renklere gecıs yapın hepsı bu.

çok teşekkür ederim ilginiz için :1::1:

Konu güncellensin.
Benim ilerde düşündüğüm sarı tonu. Büyük ihtimalle küllü açık sarıyla elde ediliyor ama doreliğin verdiği parlaklık da mevcut. Hem doğal hem parlak.
Kullanan varsa nasıl elde ettiğini paylaşabilir mi?

Bunlar da beğendiğim tonlar;

scaled.php
scaled.php
cerseilannisterimage.png
attachment.php
600fullmiawasikowska.jpg

lmiawasikowska3a00da3c.jpg

Back