Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçtan küllü kumrala dönmeye çalışmak.. Lütfen yardım

asliyildz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
1
0
1
Ankara
merhaba arkadaşlar:) geçen hafta saçlarıma lorealin ombre kitini uyguladım,3 numaraydı. saçlarımın kendi rengi acik gibi bir kumral fakat ombreyle açtığım kısımlar tuzlu su,gunes vs etkisi ile iyice açılmaya başladı. fakat çirkin bir sarı yani turuncumsu yansımalar da var. ben ise serenay sarıkayanınki gibi açık küllü kumral çok istiyorum ve nasıl yapabilirim bilemiyorum? yeşillenme olur mu? hepsinin aynı renk olmasını nasıl saglayabilirim veya aktıktan sonra o rengi elde etmeyi nasıl başarabilirim? umarım soruyu karıştırmadan anlatabilmişimdir. yardımınıza cok ihtiyacım var

lorealin koyu kumral rengini al ve güzelce boya. sonra istediğin bi tonu al küllü kumralı yani, ona boya . hemen istediğin ton olmaz ama saçında zaten sarı renk var zamanla akar akar istediğin ton olur. birden küllü kumrala boyarsan hoş olmaz yine aka aka kötü bi renk olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…