• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçtan koyuya....(resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kawy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2007
270
13
96
İzmir
kızlar yardımınıza ihtiyacım war uzun zamandır saçlarımı sarı yapıorum ama son boyadan sonra iğrenç bi renk olduu:((

artık saçlarımı koyu yapmak istiyorum şunun gibi;

ama bugüne kadar hiç koyu yapmadım we korkuyorum ekimde düğünüm war böle koyu yapsam beğenmezsem 6 aya kadar açılırmıı bu 1. sorum
2. sarı saçtan koyu renge dönenler wrmı? memnunlarmı?

3. bu gönderdiğim ne renk..

yardımlarınız için şimdiden teşekkürlera.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 resim arasnda byük farklılıklar war 2.resimdeki sen misin yoksa senin rengın mı sadece

2. resmi örnek olsun diye koymuş..istediği renk o yani..bence de çok güzel bi renk, koyu kumral gibi..ama ilk seferde tutturamazsın canım, alt rengin çok açık olduğu için bir süre akar..birkaç defa boyaman gerekir..

Beğenmezsen geri dönmen zor.

Beğenmeme ihtimalin de var ya da alışamama ihtimali diyeyim.
Çünkü 2 ton tam zıt tonlar.

Bir de bilmem biliyor musun? sarı saç bir alışkanlık..değiştirenlerin geneli demeyim ama benim duyduğum çoğu alışamıyor.
Bence değiştirmek istiyorsan da yakın tonlar seç..

Ama yok ben tamamen değişicem diyorsan sen bilirsin.

Sarı ton da güzelmiş.Alttaki sorduğun renkse bence bildiğimiz koyu kahve değil mi?

çikolata kahveye benziyo saçlarında açık ya çok koyu olmaz ztn byle olur büyük ihtimal

bence saç rengin çok güzel değiştirme benimde sarıydı bi hata edip bakır kahveye boyattım beğenenlerde oldu beğenmeyenerde ama ben alışamadım allahtan aktıda alttan sarılarım çıkmaya başladı en kısa zamanda tekrar sarıya dönmeyi düşünüyorum

yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :olmaz:

çoğunuzda yapma demiş ama kızlar farkındaysanız saçım yeşillendi kötü görünüo eğer koyu yapmazsam yine aynı herzaman boyadığa boyarsam dahada açılcakk off napcam bilmiorum yaaeyvahedigeldismile

saçlarına bayıldım hem uzun hem de sarılar off off sewgilim izin wermio ki ben de sarı yapayımmboshayallersmile

sarıdan kumrala döndüm ben gayet memnunum yüzüme renk geldi. En azından sarı kadar uğraştırmıyo beni koyu renk.

Bencede koyu renk daha yakışcak gibi geliyo bana cnm

teşekkür ederim kızlar biradan gidip boya alıcam we boyucam bakalım nasıl olcak ya çikolata kahwe yada koyu kumral alıcamm

canım sarı çok yakışmş bence değiştirme.tanıdıklarım koyu yapıyor sonra pişman olup tekrar sarıya dönüyorlar

hevesimi almadan sarıdan koyuya dönünce çok pişman olmuştum,tekrar sarı yaptım sonra..ama şimdi saçlarım koyu ve hiç pişman değilim..para verseler sarışın olmam daha:delphin:
düğünden sonra yap bence..pişman olursan geri dönüşün zor olurgamyoncuiremsuama asla pişman olmıycaksın benceyerimseniben

sakın inş boyamamışsındır bende sarıdan siyaha dönüp pişman olup tekrardan açık kumrala dönenlerdenim :)ilk yaptırdığında koyu renk çok hoşuna gidio değişiklik çünki ama birsüre sonra etkisini yitirio ve açık renk istiosun bunun içnde kuaföre gidip paraları bayıyorsunn:)

rabarba ya katılıyorum canım bende yıllarca saçımı sarıya boyattım. şimdi saçlarım kahve tonlarında ilerliyo. böyle daha güzel bence hem daha kanlı canlı duruyorum hende daha genç. sarıyı daha çok yakıştıranlarda oldu. koyu rengi daha çok yakıştıranlarda ama genelde hep soylenen sarı daha buyuk gösteriyodu
bide eger sarı saca sürekli bakım yapmazsan fön, maşa vs o zaman çok ucuz ve kötü duruyo. yüzüde makyaşsız çok soluk gösteriyo tabi bu benim fikrim ilk seferde çok koyu yapma bence çikolata kahve iyi bir başlangıç olur. ve mümkünse bir kuaföre boyat ilk olacagı için renk tutturman zor olabilir.

aslında koyu renklere dönmee diicem ama yeşillendi kötü görünüoo falan dioosun kumral tonlarını falan deneee derimm

Back