Saç Rengi ve Saç Boyama sarı sactan koyu saca dönen vermı...

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
benım saclarım sapsarı ve bende cikolata kahve yapmak isitiyorum..acaba bir kerede tutarmı rengi..korkuyorum boyamaya ya yeşil gibi bir renk alırsa diye..e bu cikolata kahve akarmı....bilen varsa tşekür ederim

benim saçlarım röfleydi kndim salak gibi çikolta kahve yaptm çok pişman oldumm

şimdi tekrar balyaj attırdım

ii bi kuaföre dnışıp boyatın saçlarınızı sonra çok pişman olursunuzzz

Tatlım benim saçlarımda platin balyaj vardı sık aralıklı ben de saçlarımı simsiyah yaptım memnunum.
Ama kahveden dönüş daha kolay
Kendin boyamak istiyorsun kuaföre danış derim belki kapatmayabilirrkaydirigubbakcemile5

canım benimde saçlarım sarı bende çikolata kahve düşünüyordum boyada aldım ama boyamadım koyu kumral istiyorum şimdi ama kararsızım yinede canım güzel bir şekilde boyarsan sarılar kapanır 1 cm saçından kes bantla yapıştır boya sonuca bak bende böyle yapamayı düşünüyorum...

ya bnmde sacım rflelydi koyu kmral yaptım ama kapanmıyo hemen akıo önce yeslmsi snra yne sarı oluyo nası kapatabilirm:(

benimde sapsarı röfleydi bir ay önce çikolata kahveye boyodım tabiki aktı yeşerdi ,dün paleetenin fındık kahvesine boyadım tamamen kapattı bayağı koyu oldu...açıkcası hoşuma gitti..evde eşim boyadı 2 kutu gitti..

canım kim sarıdan dönüş yaparsa yapsın hiç istisnasız sonuç pişmanlık oluyo.....inanılmaz bir şekilde hem zaten sarı alttan renk kusuyo üstteki renk oturmuyo onca boyadığına yanıyosun sarıya geri dönmek istemesi de cabası yani sonra tekrar oryelle saç mahvoluyo...çoook iyi düşün canım istediğin işlem zor tutar...:kahve:

canım bnce denenme bnde cok sac boyarım bıkere boyadımı tekrar eskı renge gerı donmuyor sac

ay benimde saçlarım sarı tam karar vermiştim kolestonun çikolata karamelini aldım çok ta tatlı bir renkti ama eşim son anda caydırdı boya boşa gitti:mymeka:

canım benim saçlarım 7 senedir komple platin. 2 sene önce boyattım koyu kestane ile soğan kabuğu karışık gibi bi renge. koyuydu yani baya. 6 ay hiç boyatmadım bi daha. aktı aktı sonunda çok güzel bi renk oldu. ama ben sarıyı özlediğim için ve en az 6 ay sonra tekrar röfle yapılabileceği için bekledim ve döndüm. ama koyuya boyandığında ve aktığında yeşile fln dönmedi söliyim. renk de çok güzeldi. sadece ben sarıyı özlediğim için boyattım tekrar. şu an 20 gün sonra da tekrar kendi rengine dönücem. biraz dinlensin saçlarım. üzerine de boyamayı düşünmüyorum.

bende yıllardır platin sarısı kullandım. sonra gittim birden mavi siyaha boyattım deli gibi hehehe. mavisi aktı, aylar sonrada siyah renk aktı :S kafamçokkarıştı şuan saçımı bi görseniz, kumral oldum yaw :bbo: ve özellikle alt ve uç kısımları sarıya dönüyo CADIARZU

ben 3 sene önce sarı saçlarımı mavi siyaha boyamıştım ve daha ilk boyamada renk tutmuştu... hiç akmamıştı... sonra tekrar sarıya döndüm ve şu anda platin sarısı saçlarım.. bir daha siyah yapmam çünkü dönmek çok zor oluyor..
ama şimdi karamel yapmayı düşünüyorum ve ben bile çelişkiye girdim akar falan dediniz..yeşil olur dediniz...tereddütte kaldım

bi cesur yurekte benim senelerce saridan sonra siyah,kahveye dondum simdi..arada ozluyorum sari saclarimi

hayatımın hatasıydı ........nasıl pişmanım ..sarıdan çikolata kahve yaptım bence ilk zaman hoşuma gidiyo sanmıştım ama şimdi dokunsalar ağlıcam çok dediler ama dinlemedim ah kafam ah şimdide sarıya dönücem diye yırtınıyorum...
çok iyi düşün derim...ilk seferde kapanmıştı benim öyle yeşillik falan olmadı..

benimde saçlarım sarı röfle idi birkaç gün önce röflemi platin yaptırmak istedim ki bulduğum kuaförün çok iyi olduğu söylenmişti bende güvendim ve platin yaptırmak için oturdum koltuğa sonuç bildiğin yumurta sarısı ve aralardada limon sarısı!! kuafördekiler inatla güzel olduğunu iddia ettiler acaba bendemi bir gariplik var deyip eşimi çağırdım oda beni gördüğünde civciv sarısı olmuş dedi.şok oldum hiç beklemeden koyu kahveye boyattım saçlarım çok koptu ve yıprandı şimdi alttan o iğrenç sarılar kızılımsı görünüyor. boya aktıkça umarım yeşile dönmez! bence doğal renkten şaşmamak lazım kaşınız gözünüz ne renk ise saçınız aynı renk olmalı.ayrıca güvendiğiniz kuaförü bile on kere düşünün derim ben!

bence cıkolata kahve cok koyu olur,sarıya donmek ıstersende cok zor olur bır cok arkadasın bsına geldıgı gıbı, bence acık karamel gıbı bır renk yap bal rengı gıbı donmende kolay

benım saclarım sapsarı ve bende cikolata kahve yapmak isitiyorum..acaba bir kerede tutarmı rengi..korkuyorum boyamaya ya yeşil gibi bir renk alırsa diye..e bu cikolata kahve akarmı....bilen varsa tşekür ederim

ben sarı saçlarımı önce koyu kumrala boyadım. 2 hafta sonra aktı ve alttan sarılar saçma bi renk oldu. sonra dibim gelince çikolata kahvesine boyadım oda zamanla aktı ve diplerim çikolata kahvesi oryalin olduğu yerler açık kumralla küllü bi renk karışımı oldu ah bin pişmanım allahtan yaz geldide güneşten açılır zamanlada düzeltirim inşallah :/

Herkese meraba.bnm saclarimda sari.ama platin sari degil.biraz daha koyu sari.bnde kahve rengi yapmak istiyorum. Artik saridan nefret ediyorum :( .cunku saclarim cok kotu yiprandi.ama simdi kahve rengi yapmak istesem bu kez kırıklar beyaz beyaz gozikecek :( kestirmek te istemiyorum:(.cunku ozamn saclarimi kulan alti hizamn da kısacık kesmem gerekecek :(ne yapa bilirim inerini var mi.

Back