• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçtan koyu renge dönmek?

mispremses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
1.812
113
163
İstanbul
mrb benim saçlarımın ana rengi kırık bir siyah yani böle çok aşırı koyu bir siyah değil,şuan ise saç rengim sarı fakat malum boyamaktan pişmaniye gibi oldu saçlarım bu neden le ana rengine dönmek istiyorum her nekadar siyah saç bana hiç yakışmasada sarı saç çok güzel dursada ben dogal olmak istiyorum artık.kuaförede gitmek istemiyorum sonuçta dümdüz boya evde boyarım diye düşündüm bana önerebilceginiz boya markalrı nelerdir istedigim renk kesinlikle içinde kızılıık olmayacak koyu kahve rengine yakın siyah yani simsiyahda olmayak kahve rengide .igora 4 5 6 tonları bana uygun gibi fakat igora bulamıyorum başka hangi markalrı tavsiye edebilirsiniz.kafamçokkarıştı

kolestonda ve lorealde ve bir çok markada koyu kahve ve kestane yani 4 ve 5 tonlarına boyadığınızda istediğiniz gibi bir rengi elde edersiniz saçınız şu an sarı olduğu için 4 yada 3 tonuna boyayın bence koyu kestane gibi sonra o renk akıp daha açık kahveye doğru gidicektir

hım haklısınız en iyisi koyu kahvede hangi marka kullancagıma karar veremedim en güzeli igora aslında kuaförlerde hep onu kullanıo ama bulamadım onu

e peki sonra pişman olup sarı renge dönmek isterseniz, saçınız daha fazla yıpranmayacak mı?

boyamak yerine silikon içeren saç kremleri kullansanız saç uçlarına, daha sağlıklı bir görüntü elde edersiniz...

ne kdar pişman olursam oluyım uzun süre sarıya dönmicem saçım berbat durumda hiç bir bakımda kurtaramaz o nedenle biran önce doal saçıma dönmek zorundaım

Back