Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçmı yoksa sıyahmı?

BANUKSK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
İzmir
slm kızlar.....sızce sıyah sacmı daha güzel yoksa sarı saçmı?ben sacımı boyatıcam karar veremedım(bu arada ıkısıde benım yuzume gıdıyobeyaz tenlıyım)cok kararsızım bana yardımcı olun....ne olurmafoldumben:bbo::1no2:

slm kızlar.....sızce sıyah sacmı daha güzel yoksa sarı saçmı?ben sacımı boyatıcam karar veremedım(bu arada ıkısıde benım yuzume gıdıyobeyaz tenlıyım)cok kararsızım bana yardımcı olun....ne olurmafoldumben:bbo::1no2:

kesınlıkle sarı diyorum a.sa.s

ben de sarı diyorum ama bence bu soruyu saç rengi ve boyama başlığı altında sorarsan daha çok cevap ver görüş elde edersin yerimseniben

bncede sarı yapp doal saç rengin ne bilmiorum ama sarı iii bnce bnm kide sarı şu ann

bencede resimm görelim..
ama beyaz tenliysen göözlerde açık renkse sarı derim..dogal durandan

siyahda yapma sarıda karemel tonlarını tercih et bence

beyaz tenli ve renkli gözlüysen kesinlikle siyah...

ben sarı saçı çok beğeniorum, kendimde sarı kullanıorum yıllardır.. ancak gözler renkliyse ve tenin beyazsa kesinlikle siyah derim.. baylıorum bu üçlüye : siyah saç+beyaz ten+renkli göz a.s

Sibel Canı düşün, hem siyaha boyamıştı saçını, hem sarıya,
sen hangi halini yakıştırmışsan o renge boyatttttt,
sarı renk biraz yaşlı gösteriyor,

Çok beyazsan,gerçekten beyaz peynir kadar,siyaha hayır derim.Çünkü ben peynir kadar beyazım gerçekten yazın florasan gibi parlarım sahilde ve siyah beni sert gösterir.O yüzden yumuşak bir rengi öneririm=) eğer siyahtan başka tek şansım varsa seçim için sarı derim=)

ben sarı saçı gözleri renkli ve teni beyaz olanlara yakıştırıyorum.
siyah saçı teni beyaz olanlarada buğdaylara da yakıştırıyorum ama bazen beyaz tenlilerde görünce aykırı oluyor gibi.asi rapçi gibi bir hava veriyor...
sen en çok kendine ne yakıştırıyorsan ve senin kendine yakıştırdığını insanlarda beğeniyorlarsa onu yap derim.
önce kararlı olmak lazım gerçekten ne istediğini bilmelisin.
ben mesela kahve karışımlı kızılı severim...önemli olan rengi ve renkteki istediğin tonunu yakalamak...zemuszemus

maalesef beyz tenlıyım ama gozumde kasımda sıyah....mafoldumben

kendi saçların çok koyu bi renk diilse sarı yap derim

kaç yaşında olduğuna da bağlı tabi
sarı olgun gösterir bence

Ya birşey diyeceğim,herkes sarıdan dönüyor birde saçları o kadaaaaar yıpratıyor ki,gel anlaşalım sana şöyle karamelimsi bakırımsı kahve yapalım,koyu da olabilir tonu ama gel ara bi renk yapalım=) Çok masum oluyor öyle bir de saçımı röfle üstüne kumral yapınca anladım,beyaz tenli de olunca çok bebeksi duruyor,makyajla süper oluyor=))) Hadi lütfen lütfensositososito sarı da değil siyahta.yaşasın karamelimsi bakırımsı renkleeeropuyorumnanaktan

Ya birşey diyeceğim,herkes sarıdan dönüyor birde saçları o kadaaaaar yıpratıyor ki,gel anlaşalım sana şöyle karamelimsi bakırımsı kahve yapalım,koyu da olabilir tonu ama gel ara bi renk yapalım=) Çok masum oluyor öyle bir de saçımı röfle üstüne kumral yapınca anladım,beyaz tenli de olunca çok bebeksi duruyor,makyajla süper oluyor=))) Hadi lütfen lütfensositososito sarı da değil siyahta.yaşasın karamelimsi bakırımsı renkleeeropuyorumnanaktan

bende katılıyorum sana

siyahdan dönmek zor unutma sakın...........................

sacını sarı yaparsan sürekli makyaj yapmak zorunda kalırsın,yapmadığın zamanlarda tenin çok soluk görünür ve aynı zamanda sarı sacın insanı olduğundan daha yaşlı gösterdiğine inanıyorum.siyahtan dönmesi zor deniyor ama hiç de zor deil gidersin kuaföre actırırsın ben yaptım hiç yanmadı da sacım üstüne de açık kumral boyattım on numara oldu (; bence kesinlikle siyah.ben dayanamadım yine siyaha döndüm

Back