saçım röfleliydi gittim kolleston gizemli kahve aldım boyadım aynen aşağıdaki renk oldu][/ATTACH]palette sıcak çikolata aldım renkeşim bu renki sevmedi bende platte açıcı aldım sürdüm üzerinede platte 9 sürdüm oldu bu biraz bekledim sonra platte röfle aldım hepsini sürdüm yıkadıktan sonra loreal doğal sarıyla 9,1 karıştırdım böyle oldu ama yıkandıkça dibi turunculaştı ara ara 10,1 cila yaptım baktım olmuyor kısacık kestirdim onları üzerine röfle attım yıkandıkça diplerdeki turuncular yine çıktı bende kolleston röfle seti aldım boneli olandan boneyi takdım saçları çıkardım bolca sürdüm yıkadım harika üzerine kolleston 8,1 açık küllü kumralla cila yaptım bu 3 ay önceki röfleli saçıma kavuştum WP_20140106_001.jpg (40.3 KB (Kilobyte)) arkadaşlar özellikle sarı saçlı bayanlar benim plattn röfleydi saçlarım uçları beyazlamıştı bende sıkıldım koyu renk yapayım dedim kimse beyenmeyince tekrar uzun uğraşlarım sonucu eskiye döndüm siz siz olun sarı saçlarınızla oynamayın çünkü sarı kullanan başka rengi kullanamıyor