Tşklr canım..
Ben açık zemin üzerine boyamıştım ilkin çok koyu tuttu bende.
Sonra azcık aktı o hali aldı bunla boyamıştım Eki Görüntüle 602748
Bunun üstüne açık karamel boyadım şuan dahada koyu oldu:)
Çikolata kahve oldu ben üstüne yine kumral boyadım ama eskısı gibi olmadı.
Yani diyeceğim şu ki sanırım sende tutmaz.
Açık zemin olması lazım,bende ki gibi kızıllaşır...
Anladım canım benım cok tesekkur ederim. cıkolata kahveden de cok sıkıldım saf kaahve felanda cok hosuma gdıyor aslında ama herkes cok koyu olur dıyor bıde ben bugdağ tenlıyım esmerım hafiften :) aslında bu rengı cok ıstyrm ama saclarmda omuzlarımda nasıl durur emın degılım. sanırım bu sac da kumral uzerıne koyu sarı balyajlar var demı ? fikrini almak ıstedım :)
Eki Görüntüle 602887
Anladım canım benım cok tesekkur ederim. cıkolata kahveden de cok sıkıldım saf kaahve felanda cok hosuma gdıyor aslında ama herkes cok koyu olur dıyor bıde ben bugdağ tenlıyım esmerım hafiften :) aslında bu rengı cok ıstyrm ama saclarmda omuzlarımda nasıl durur emın degılım. sanırım bu sac da kumral uzerıne koyu sarı balyajlar var demı ? fikrini almak ıstedım :)
Çikolata kahve çok güzel bence ama tabi tonları var ben daha çok kızıllık içermeyen kahveleri seviyorum.
Fotoda ki bayanda hafif esmer bence sanada bu tonlar yakışır.
Bu saç rengi kumral gibi duruyor aralarda karamel ışıltılar var gibi.
Ben sana bu fotoda ki tonlara yakın
Neva color 635 çikolata karamelini şiddetle öneririm.
Ben bu renge yakın zamanda boyucam
Bu rengi çıtçıtlarımı aldığım zaman bu renge boyanmışlardı
yansıması altın tonlarıydı içinde ne bakırlıklık ne kızıllık vardı çok hoş bir renkti.
Ayrıca koyu olmaması için %9 luk ile boyamanı öneririm.
Ama tabi bu tarz saçlara açık zemin ile ulaşmak en basit yolu ama ben artık açtırmayı düşünmüyorum tuttuğu kadar:)