• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçlarımı Kumral yaptım

HYT

Yeni bir hayat...
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
940
22
318
Mardin
Sarı-Açık kumral arası saçlarımı 7.0 kumral yaptım
Bu kadar koyu tutacağını tahmin etmedim ve sarılarımın hemen kapanacağını ama yinede beğendim
Sizlere fikir olsun...

$IMG_2400.jpg

$IMG_2444.JPG

Bir iki yıkamaya biraz açılacaktır rengi daha kolay kullanırsın canım ama güzel parlak duruyor. Koleston mu yaptın?

Saol canım ben çok beğendim yaşımı ufalttı ama keşke 1 ton daha açık olsaydı:)
saçımı palette natural colors ile boyadım
Bir iki yıkamaya biraz açılacaktır rengi daha kolay kullanırsın canım ama güzel parlak duruyor. Koleston mu yaptın?

bence de çok güzel olmuş, ben de bakırın üzerine 6.0 boyayacaktım kendi saçım gibi olsun diye bu bile koyu tutmuş baya, iyi ki boyamamışım :S

Kandırıyor o saç rengi,ben karamel saçımı koyu kumrala boyamıştım 3 hafta sonra kızıl sarı yansımalı ama kumral duran bir saç rengi ortaya çıkmıştı.

Gelelim sadede.Çok yakışmıştır sana canım,güle güle kullan.:)

Son düzenleme:
koyu olduğuna bakma bende aynen kumrala boyadım 2 ay sonra aktı resmen fındık kabuğu oldu :)) 3 gün önce de koyu kumral yaptım akıyo diye :52:

Tşklr cnm açık renk saç saçı çook yıpratıyor
Saçın çok güçlü ve sağlıklı olması lazım...
Tepem seyrek,pek belli olmasın diye açık rank tercih ediyordum ama koyu saçta saç daha
dolgun ve bakımlı duruyormuş
Bence mikemmel olmuş.Çok daha doğal durmuş ve çok bakımlı duruyor.

Tşklr cnm
6.0 çok koyu tutar sakın ha sen 7.0 ile 8.0 karıştır
bence de çok güzel olmuş, ben de bakırın üzerine 6.0 boyayacaktım kendi saçım gibi olsun diye bu bile koyu tutmuş baya, iyi ki boyamamışım :S

tşklr cnm umarım akar :69:
Kandırıyor o saç rengi,ben karamel saçımı koyu kumrala boyamıştım 3 hafta sonra kızıl sarı yansımalı ama kumral duran bir saç rengi ortaya çıkmıştı.

Gelelim sadede.Çok yakışmıştır sana canım,güle güle kullan.:)

Güzel olmuş ama siyah gibi duruyor. Baya koyulaşmış. Zamanla akar elbette. Güle güle kullan.

Kızlar rengi biraz daha açıldı ama dipler kendi doğal saçım kestane olduğu için halen koyu
Sadece uç kısımlar önceden sarı olan yerler açıldı
Foto eklerim birazdan

bu rengi cok doğal durmus akmış halı sanırım bu demı canım ? bırdde koyu kumral mı yaptın yoksa orta veya acık kumral mı. cok begendım bu rengı aynısını tutturablrmym acabba benımde saclarm cikolata kahve suan :)

Tşklr canım..
Ben açık zemin üzerine boyamıştım ilkin çok koyu tuttu bende.
Sonra azcık aktı o hali aldı bunla boyamıştım $3838824176048.jpg
Bunun üstüne açık karamel boyadım şuan dahada koyu oldu:)
Çikolata kahve oldu ben üstüne yine kumral boyadım ama eskısı gibi olmadı.
Yani diyeceğim şu ki sanırım sende tutmaz.
Açık zemin olması lazım,bende ki gibi kızıllaşır...

bende sarı saçlarımı garnier kumrala boyamıştım sonradan çok açıldı koyu sarıya dönmüştü ama bu kadar koyu tutmamıştı yaa sen çok mu beklettin???

bende sarı saçlarımı garnier kumrala boyamıştım sonradan çok açıldı koyu sarıya dönmüştü ama bu kadar koyu tutmamıştı yaa sen çok mu beklettin???

Yok ya normal 30-40 dk arasıydı sanırım
Kuaförüm bile şaşırdı sarıdan dönmekte zordur yani.
Bende böyle oldu,sanırım saçımın yapısından.
Ama yinede beğenmiştim
Üstüne açık karamel boyadım dahada koyu oldu şuan çikolata kahve gibi duruyor

Back