• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçlarımı hangi renge döndürmeliyim..?

Canım bende senelerdir röfle kullanıyorum;eğer düzgün,işini bilen,uyanık olmayan bir kuaföre yaptırırsan saçında ne yanma ne kırılma olmaz.

Benzer şey benimde il değiştirip adam gibi kuaför bulana kadar başıma gelmişti.Fırçayı alan saçımla oynadı...

Mesela madem saçınız bu hale geldi;kuaförünüzün size "bunun üstüne direkt boya atamayız,daha da mafolur" demesi lazımdı...

Saçınızı yavaş yavaş açacaksınız;bence kuaförü değiştirin hatta bir kaç farklı kuaföre sorun.

Birden bire koyuya isteseniz de dönemezsiniz.Bu anlamda bir süre bal köpüğü kullanın. Seneye yaza doğru isterseniz rengini daha da koyultursunuz.

Saçı mümkün olduğunca fazla işlemden geçirmeyin ve işin ehli birine yaptırın ;)

Bir de saç serumu kullanın,bariz bir fark oluyor. Bir sürede düzleştirici kullanmamaya çalışın.:34:

Canım bende senelerdir röfle kullanıyorum;eğer düzgün,işini bilen,uyanık olmayan bir kuaföre yaptırırsan saçında ne yanma ne kırılma olmaz.

Benzer şey benimde il değiştirip adam gibi kuaför bulana kadar başıma gelmişti.Fırçayı alan saçımla oynadı...

Mesela madem saçınız bu hale geldi;kuaförünüzün size "bunun üstüne direkt boya atamayız,daha da mafolur" demesi lazımdı...

Saçınızı yavaş yavaş açacaksınız;bence kuaförü değiştirin hatta bir kaç farklı kuaföre sorun.

Birden bire koyuya isteseniz de dönemezsiniz.Bu anlamda bir süre bal köpüğü kullanın. Seneye yaza doğru isterseniz rengini daha da koyultursunuz.

Saçı mümkün olduğunca fazla işlemden geçirmeyin ve işin ehli birine yaptırın ;)

Bir de saç serumu kullanın,bariz bir fark oluyor. Bir sürede düzleştirici kullanmamaya çalışın.:34:

senelerdir gittiğim kuaförüm birden dükkanı kapatıp gitmiş, mecburen değiştirmek zorunda kaldım. dip röflemi başka bi kuaförde yaptırdım, diplerini bile yakmış. ben de madem öyle, saclarımı daha koyu bi renge boyatayım en azından diplerim cıktıgında röfle değil de normal bir dip boya yaparım böylece yeni saçı yakmamış olurum diye düşündüm. henüz kuaföre gidip sormadım. daha önce bir kere koyu kumrala boyatmıştım kendiliğinden açılıp bal köpüğü olmuştu. açılırken de yandı haliyle. ben de madem bu renk oldu bosuna boyattım diyerek tekrar sarı röfle yaptırdım ve 2 senedir saclarım berbat bir halde. kremlerle, serumlarla, kürlerle yumuşuyor ama ucları kırık kırık hala. kestikce gitmiyor kırıklıgı. henüz 22 yaşındayım ve bu yaşımda saçlarımın elimde kalmasını istemiyorum.

Tahmin etmiştim bir kuaför faciası olduğunu ;)

Dediğim gibi, daha iyi bir kuaföre gidin hatta bir kaç farklı yere sorun.

aynı durumdayız desene bende sarıyı dün kahve yaptırdım canım çikolata kahve yapmanı öneririm ben.

hafif kızıl barıdıran bir kahve yada karamel bal köpüğü tonları var aklımda, hangi tona yöneleceğime karar veremedim. bal köpüğü tonları yaparsam dip boya atarken açıcı kullanırlar mı ?

Back