Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçlarıma dip nasıl olucak ? (resimli)

MAVİ TOZ dediğiniz şey oryal arkadaşlar.arkadaş evde daha önce hiç saçına oryal uygulamadıysa cok kötü sonuclar elde edebilir sacını yakabilir.acıldı gibi gözükür sacın yıkarsın ama turuncu olur.çok beklersen beyaz olur.o rengi yıkama süresini cok ii tutturman lazım.boya beyaz oldugu için eyvah cok acıldı diye yıkıyorsun ama yıkayınca biraz koyu ve turuncu kalabiliyor.benim saçlarım 5yıldır platin renk.artık bende bıktım dip boya yaptırmaya.ama eskidende biraz tecrübem vardı bu sene diplerimi mavi toz dediğiniz oryalle açtım ama.saçın en köküne sürünce bi kötü oluyor siyah nokta nokta.ben oryalle acıp üzerine küllü platin düz boya uyguluyorum o çiğliğini alıyor.ama bu işi bilen birisi ile yap yoksa saçlarını mahvedebilirsin mavi toz oryalle kuaför yengemin sacını unuttu saçları oldugu gibi yere düştü yandı yarısı .tehlikeli yani bilmiyorsan kendi yapman.

ama tatlım toz boya kullanmadan sadece boya ile platin elde edemezsin.ben her rengi denedim dip boya için hepside turuncu oldu tek boya ile.önce dipten tozla acıp sonra boyamak şart aynı renk olması için saç rengin baya bi acık platin tek boya ile kuaför bile elde edemez bence o rengi.onlarda toz oryal ile acıyorlar

Benim gittiğim kuaför 110 alıyor hem de rengarenk açıyo artı yakıyor eskiden böyle degildi orialle acilmis sacimi daha da acarlardi kimde yakmazdi ne oldu bilmiyorum ben de artik evde boyayacagim insanlari afedersiniz ama enayi yerine koyuyorlar

10 tonlarnda istediğin renk olunca yıka illa 30 dk ya da 45 dk die bekletme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…