cnm dıp boyasına ne 60 70 ı ben 25 tl verıyorum :) cok pahalıymıs ya
valla kadın herseferinde yiyo beni, ondan başkasına da güvenemıyorum :'( Yok açmak gerekıyo yok dıbın yoksa açılmaz alıyo 60 70 .. seninki ne güzelmiş öyle :)
cnm gıtme bı daha oraya valal bak ben bı kufore gıttım senın bu sac rengınını bıraz koyusunu 60 a yaptı bı de sıyahtan donmustum ben arıya ustelık bırıncı kez bı actı bı de ıkıncı kez de uclarımı actı dusun artık :) malesef deneme yanılma yontemlerıyle ıyı bı kuafor bulmak zorundayız ben her sefernde sacımı boyatcaksam baska kuafore gıdıyorum napım bırı baska bı kuaforu dıgerı baskasını onerıyo en ıyısı kendın bulmak :) e bı de tabı mekan olarak bıraz pahalı bı yerde boyattıysdan saclarını 60 70 ıster ama benım gıttıgım kufor normal herkeın gıdecegı duzeydeydı
baskaları ız yapıodu bu super valla uzun sure gtmedım ona ragmen ız yapmadıAbartmış bence kuaforun benimkinden de fazla düşünemiyodum ya ....
Anladım canımm, bende öyle aman aman biyer değildi ama kazıkçı kadın =D Hangi saç boyasını sürmeliyim sence diplerime :)
benm kuaforum110 tl ye dıp yapıo
90 a kesım yapıo
ben napım
canm bn kuafore sormustum eskıden baska bı yere gdıodmya cnm kusura bakma bu konuda hıc fıkrım yokyanlıs bısey de solemek ıstemem cok boyadım saclarımı ama once acman gerektıgı kesın saclarını cnm da gerısını bılemıyorum :)) sac boyamaları hakkında bılen bı arkadasın paylasımı var herkes soruyo oraya sende bı oraya sor derım
ıyı yapıo napıyımsen nereye gıdıyosun Allh askına ne dıp boyasın a110 tl verılırmı :)))))))))
ıyı yapıo napıyım
alı gur e gıdıorm
ewet ...........mayagı meshur bı yer sanırım o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?