Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçlarıma dip nasıl olucak ? (resimli)

BetsBoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
49
0
36
İstanbul
Kızlar benim saçlarım platine yakın. Dipleri çıktı ve benim saçlarım uyguladığım saç bakımlarından sonra uzamaya başladı yavaş yavaş. Diplerim 3 haftada geliyo ve bende bi dip boyasına 60 70 lira vermek istemiyorum açıkcası hemde her ay. Dip Boyasını evde nasıl yapabileceğimi ve hangi renk boya almamı öneriyosunuz ? Şimdiden çok çok teşekkür ederim

İşte diplerim !

valla kadın herseferinde yiyo beni, ondan başkasına da güvenemıyorum :'( Yok açmak gerekıyo yok dıbın yoksa açılmaz alıyo 60 70 .. seninki ne güzelmiş öyle :)

cnm gıtme bı daha oraya valal bak ben bı kufore gıttım senın bu sac rengınını bıraz koyusunu 60 a yaptı bı de sıyahtan donmustum ben arıya ustelık bırıncı kez bı actı bı de ıkıncı kez de uclarımı actı dusun artık :) malesef deneme yanılma yontemlerıyle ıyı bı kuafor bulmak zorundayız ben her sefernde sacımı boyatcaksam baska kuafore gıdıyorum napım bırı baska bı kuaforu dıgerı baskasını onerıyo en ıyısı kendın bulmak :) e bı de tabı mekan olarak bıraz pahalı bı yerde boyattıysdan saclarını 60 70 ıster ama benım gıttıgım kufor normal herkeın gıdecegı duzeydeydı

Anladım canımm, bende öyle aman aman biyer değildi ama kazıkçı kadın =D Hangi saç boyasını sürmeliyim sence diplerime :)

Abartmış bence kuaforun benimkinden de fazla düşünemiyodum ya ....
baskaları ız yapıodu bu super valla uzun sure gtmedım ona ragmen ız yapmadı

ama cok pahalı tabı
kopmle boya yapsam kesım dıp kas bıyık falan 500den asa cıkarmıcak

Anladım canımm, bende öyle aman aman biyer değildi ama kazıkçı kadın =D Hangi saç boyasını sürmeliyim sence diplerime :)

ya cnm kusura bakma bu konuda hıc fıkrım yok yanlıs bısey de solemek ıstemem cok boyadım saclarımı ama once acman gerektıgı kesın saclarını cnm da gerısını bılemıyorum :)) sac boyamaları hakkında bılen bı arkadasın paylasımı var herkes soruyo oraya sende bı oraya sor derım

canm bn kuafore sormustum eskıden baska bı yere gdıodm
dıbe dedım oryel supmu boyuyosn
hayr dedı rdan cıkan saclar taze ondan dırek boya dedı

toptancıya git zaten kuaförlerde oralardan alıyorlar ordan al uygula 120ye röfle yaptııryordum evlat acıısı gibi koyuyordu vallahi sarı çok nankör bir renk zaten yaa

tatlım diplerini bir kozmetik mağazasından alacağın mavi toz ve %9luk orieli karıştırarak rahatça açabilirsin

bende mavi tozla açıyordum kontrol et ve istediğin renk olunca hemen yıka platine kadar açıyo çünkü yıkadıktan sonra çiğ bir renk alıyor tüm açıcılar gibi o yüzden üzerine de saç tonunun olduğu boyayı cila olrak geçmelisin
çizgi kalır diorsan en sağlıklı olanı saçlarını açtıktan sonra komple boya o zaman diplerde uçlarda aynı olur
bir diğer yöntem de saç diplerin çok az gelmiş taze saç oldukları için saçlarını 10 tonlarında bir sarıyla boyarsan fazla bi fark olmaz bnce en iyisi o çünkü çok az dibin gelmiş o kadar uğraşma açıcıyla flan bir de açıcı hemen saçı açtığından dolayı eli çabuk olan bir arkadaşn açmalı üstlerden altlara inene kadar renk farkları oluşablir

bende mavi tozla açıyordum kontrol et ve istediğin renk olunca hemen yıka platine kadar açıyo çünkü yıkadıktan sonra çiğ bir renk alıyor tüm açıcılar gibi o yüzden üzerine de saç tonunun olduğu boyayı cila olrak geçmelisin
çizgi kalır diorsan en sağlıklı olanı saçlarını açtıktan sonra komple boya o zaman diplerde uçlarda aynı olur
bir diğer yöntem de saç diplerin çok az gelmiş taze saç oldukları için saçlarını 10 tonlarında bir sarıyla boyarsan fazla bi fark olmaz bnce en iyisi o çünkü çok az dibin gelmiş o kadar uğraşma açıcıyla flan bir de açıcı hemen saçı açtığından dolayı eli çabuk olan bir arkadaşn açmalı üstlerden altlara inene kadar renk farkları oluşablir

Çok teşekkürler cevaplar için ama ben toz açıcıyla saçımı yıpratmak istemiyorum. Bana uygun boya numrası verebilir mi bir bilen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…