• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçlarım ve diplerim

peynirhatun

düşdelisi 8)
Kayıtlı Üye
18 Mart 2011
40
0
96
Ankara
slm kızlar ben yeni katıldım aranıza aslında daha önceden de takip ediyodum forumu :61:
ben bişi sorucam size şimdi benim saçlarım sarı ama kuaför her defasında saçımı açarak dip boyası yapıo, artık 4-5 ton sarı var saçımda ve her dip boyasında bant izi gibi oluyo bende buna sinir oluyorum. evde boyamak istiyorum işte bundan mutevellit :61:
dipten çıkan saç rengim kahverengi koyu kumral gibi, evde boyayabilirmiyim ? aslında okudum forumdaki paylaşımları... küllü sarı grilik yaparmı ya da 9 no.yla boyasam açarmı dipleri turunculuk olurmu, diplerden sonra renk bütünlüğü olsun die tüm saçıma boyayı yaymalımıyım...? işte böle aklımda bi çok soru var yardım etseniz ne iyi olur tecrubelerinizi anllatsanız. saç rengimden memnunum ama tek ton sarı olmasını istiyorum ve diplerimi açmadan boyanmasını istiorum artık.
ne yapmalıyım ? :77:
bir de foto eklemeye çalışayım daha ii olur sanırım :86:

Uploaded with ImageShack.us

senin evde o rengi tek başına tutturman zor olur gibi geliyor. çünkü önce açacaksın sonra boyayacaksın.
becerebilir misin?

saçını komple sarıya boyatabilirsin bence ,evde boyayınca pekte kuafördeki gibi olmuyor renk malum onlar değişik değişik bir sürü şey karıştırıyor boyaya.

slm kızlar ben yeni katıldım aranıza aslında daha önceden de takip ediyodum forumu :61:
ben bişi sorucam size şimdi benim saçlarım sarı ama kuaför her defasında saçımı açarak dip boyası yapıo, artık 4-5 ton sarı var saçımda ve her dip boyasında bant izi gibi oluyo bende buna sinir oluyorum. evde boyamak istiyorum işte bundan mutevellit :61:
dipten çıkan saç rengim kahverengi koyu kumral gibi, evde boyayabilirmiyim ? aslında okudum forumdaki paylaşımları... küllü sarı grilik yaparmı ya da 9 no.yla boyasam açarmı dipleri turunculuk olurmu, diplerden sonra renk bütünlüğü olsun die tüm saçıma boyayı yaymalımıyım...? işte böle aklımda bi çok soru var yardım etseniz ne iyi olur tecrubelerinizi anllatsanız. saç rengimden memnunum ama tek ton sarı olmasını istiyorum ve diplerimi açmadan boyanmasını istiorum artık.
ne yapmalıyım ? :77:
bir de foto eklemeye çalışayım daha ii olur sanırım :86:

Uploaded with ImageShack.us

oryalsiz hangi boyayı kullanırsanız kullanın mümkün değil saç boyları ile dibi eşitleyemezsiniz...mutlaka turunculuk yada bakırlık kalır,küllü yansımalı boya bile kullansanız....evde açıcı kullanmayı öğrenmeniz gerekecek.....yada bekleyin uzasınlar,dip röfle yaptırın....ama tekrarlanması gerekecek......

yani umutsuzmu bu durumda :59:
ya kızlar kuaförüm tek renk boyamıo komple boya diorum yapmıo çekiniomudur nedir anlamadım, böle karışık karışık tonlar dolu saçımda fotoda çok anlaşılmıo. bir iki yon koyulaşsada olur evde tutturamazmıyım açmadan?

yani umutsuzmu bu durumda :59:
ya kızlar kuaförüm tek renk boyamıo komple boya diorum yapmıo çekiniomudur nedir anlamadım, böle karışık karışık tonlar dolu saçımda fotoda çok anlaşılmıo. bir iki yon koyulaşsada olur evde tutturamazmıyım açmadan?

yapmaması mantıklı,,,saçın dayanmaz...sadece oryal değil saç boyasının içindeki peroksit de saçını koparmaya yeter.. saçların ince telli,,,doğru bi karar vermiş kuaförün...dipleri açtırıp,evde 8.1 yada 9.1veya bulabilirsen 8.1.3 lede boyayabilirsn,,o renk cümbüşünü biraz olsun kamufle eder...kuaförün iyi bir kuaför ama, emin olabilirsin canım...

peki ben dipleri açma işlemi uygulamadan sadece boyanın içindeki oksidanı kullarak diplerimin rengini ne renk yapabilirm?
çünkü düşünüyorumki dipler biraz koyu olsa da her dip boyamı aynı şekilde yapıp uzadıkça rengini daha koyu bi renge döndürebilirim ama yinede kuföre gitmek istemiorum çünkü hiç istediim gibi yapmıo :50:

peki ben dipleri açma işlemi uygulamadan sadece boyanın içindeki oksidanı kullarak diplerimin rengini ne renk yapabilirm?
çünkü düşünüyorumki dipler biraz koyu olsa da her dip boyamı aynı şekilde yapıp uzadıkça rengini daha koyu bi renge döndürebilirim ama yinede kuföre gitmek istemiorum çünkü hiç istediim gibi yapmıo :50:
anca bu mantıkla bal köpüğüne dönülebilir uzun vadede,,,,

benim de diplerim kahve koyu kumral gibi ben evde 9.0 la bal rengi gibi bir renk elde ediyorum diplerde ama koleston hiç denemedim onun açıcılığı daha iyi deniyor 12.0 ya da bulabilirsen 12.1 ini dene bence :34:

benim de diplerim kahve koyu kumral gibi ben evde 9.0 la bal rengi gibi bir renk elde ediyorum diplerde ama koleston hiç denemedim onun açıcılığı daha iyi deniyor 12.0 ya da bulabilirsen 12.1 ini dene bence :34:

teşekkürederim canım ilgilendiğin için ben bu tedirginlikle kuaföre gitmeye devam ederim sanırım. çünkü emin olmadan cesaret edemicem :59:

yaff kıslar bışesorcam bende saçlarımı sarıye boyatıorum kendı ana saçım açık kumral zaten ama sarıya boyandığında dıp boyası geldığınde kuaforlere yalvarmama rağman her seferınde saç dıplarım turuncu oluor bıktım yaw her dıp boyam geldığınde baştan sona boyatmak ıstemıorum hangı kuafore gıttıysem bana mutlaka turuncu olacağını söluyor walla uyuz oldum kendıme haaa bılen varsa sölesın kıslar hepmı turuncu olacak bu her seferınde balyajla beraber mı boyatmak zorundayım yada hangı renkler uygulanırsa turuncu olmaz bılgısı olan varsa söleyebılırmı.....

canım saçlarımın dipleri daha koyu olabilir diye düşünüyorsun ben de öyle düşünerek hareket ettim ama turunculaşıyor ne yazık ki açıcı olmadan.. yani koyu bir sarı olmuyor aklında olsun benim de saçlarım doğal rengi aynı senin gibi hatta belki daha bile sarıya dönük.. bende de röfle vardı benim de üst üste röfleden elli tane renk olmuştu eşitleyim dedim dipler turuncu uçlar da yeşilimsi olduuu::)
üstüne de 8.50 ile boyadılar hepten turuncu olduuuuu:) hadi bunu da geçtim aradan bi iki ay geçtii dipler geldi bu sefer turuncu oldu bu olmasın dedikçe gittiler bu sefer de 9.50ye boyadılar oturdu sanırım artık turunculuk... şimdi bu tecrübeyle sana diyebileceğim tek şey.. öyle uçlar kadar açık olmasın diyoruz ama turunculuk kesin oluyor.. o yüzden dipleri açman ya da açtırman gerekiyor.. sanıırm açık sarılar var ya içlerinde açıcı oluyor onlar işine yarayabilir eğer açmayı düşünüyosan... ben cesaret eder miydimmmm peki evet araştırıp sorarsam bi de bir tutamda denersem önceden tutarsa mutlaka yapardım canım..
naaparsan yappp 8.50 ya da 9.50 ya da doreli falan boyama şu an çok turuncumsu yapıyorrrrrr

yaff kıslar bışesorcam bende saçlarımı sarıye boyatıorum kendı ana saçım açık kumral zaten ama sarıya boyandığında dıp boyası geldığınde kuaforlere yalvarmama rağman her seferınde saç dıplarım turuncu oluor bıktım yaw her dıp boyam geldığınde baştan sona boyatmak ıstemıorum hangı kuafore gıttıysem bana mutlaka turuncu olacağını söluyor walla uyuz oldum kendıme haaa bılen varsa sölesın kıslar hepmı turuncu olacak bu her seferınde balyajla beraber mı boyatmak zorundayım yada hangı renkler uygulanırsa turuncu olmaz bılgısı olan varsa söleyebılırmı.....

açıcı olmadan turuncu oluyo:) eğer küllü yaptıysan dipler turuncumsu uçlar da yeşilimsi bile olabiliyor bu saçındaki tona göre değişir tabii ki... bende oldu ordan biliyom:)

yani kuaföre gitmesine giderim ama her taraf ayrı bi renk oldu ya artık bher dipte bi koyu ton elde edio diğer dipte bi önce dip yaptığı yerede sürüo bu sefer orası daha açık son yaptığı dip daha koyu oluo ondan öncekilerde farklı ton zaten :37: nese artık napalım renk deiştirene kadar kuaföre gitmeye devam etcem anlaşılan :61:

diplerini yeteri kadar açmıodur belki çünkü benim saçımı önce bi platine kadar açıo sonra koyulaştırıo erken yıkıosa o yüzden turuncu oluo olabilir.

teşekkürederim canım ilgilendiğin için ben bu tedirginlikle kuaföre gitmeye devam ederim sanırım. çünkü emin olmadan cesaret edemicem :59:

rica edrim cnm ben 7.1 veya 8.1 le kırıyorum dip rengimi uçlardaki sarılara uyuyor yumuşak görünüyor en azından göze batmıyor saçının küçük bir kısmında dene bence açtırmaktan iyidir ama sen bilirsin yine de..:34:

hımmm cevaplarınız için çok teşekkur ederım kıslar şimdı dıplerde turuncu renk var ve ben hergun yıkıyorum uyuz oldum kendıme pöfff .....neyse bakalım yapcak bışe yok gelecek ayı beklıcem boyatmak için o kadar da yalvarıorum kuaforlere ama aynı oluor hatta erınmıorum yanımda lap top ıle gıdıp uzun uzun gösterıorum bakın bu hatunların saçı on numara turuncu yok dıe ama sonuç yıne aynı oluor artık bıktım yanı neyse yapcek bışe yoh bı daha boyarsam yanar saçlarım yınde fıkırlerınızı dıkate alıorum kıslar çok teşekkur ederım

selam arkadaşlar,benim saçlarım kumral ve sarı yapmak istiyorum ama orealle benim saçım mahvoluyo.kopuyo ince telli olduğu için.bunun başka oluru yokmu? oreal dışında neyle saçlarımı sarı yapabilirim bu 1. sorum :)
2. si ise sadece sarıdan sonra aralara balyaj yapmak daha mı iyi olur?cvp verirseniz sevinirim..

selam arkadaşlar,benim saçlarım kumral ve sarı yapmak istiyorum ama orealle benim saçım mahvoluyo.kopuyo ince telli olduğu için.bunun başka oluru yokmu? oreal dışında neyle saçlarımı sarı yapabilirim bu 1. sorum :)
2. si ise sadece sarıdan sonra aralara balyaj yapmak daha mı iyi olur?cvp verirseniz sevinirim..

yani saçını sarı yapamıomuşsun bende çok istedim ama kuaförlerde hep aynı şeyi sölediler kızarıklık olur turuncu olur dediler, en sonunda açtırdım bende yine :86: gerçi açık kumralsa saçların nası olur bilmiorum
saçların ince telliyse ve çabuk yıpranıosa balyajda da aynı sorunu yaşıcaksın bence çünkü sarı yaptırmakta kararlıysan öncelikle bu işlemde sonrada balyajda zarar görcek, düşündürücü biraz...
ama sarı saç bambaşka bişi ya seviorum ben:69: :16: istersen yoğun sıklıkta sarı tonlarında attır aralara hem sık sık dip dersin olmaz hem az yıpranmışlıkla değişiklik yapmış olursun :) ne çok konuştum ay :1:

Back