Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçlarım vazgeçemediğim renk sizce nasıl?

babyface26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
383
0
96
İzmir
resimlerimin kaldırılmasını istiyorum

Eklentiler

• $y1p223S1yTRyxDTLJeEbMfQAO-2lzfoiGbk4CkAEHmeoQhUMhD740HkAK--gJxclnVDw6q9Ns0UjeVDQy6pqMWvgA[1].jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 92
  • $01102007502.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 99
  • $IMGP0564.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:
ruyanazcım saol canımresimdeki kızınız sanırım allah bana da hayırlı bir evlat nasip eder inşallah çok tatlıymış

Resimleriniz çok güzel,1.resimdeki saç modeliniz çok havalı,farklı bir hava katmış.Saç renginizde çok yakışmış teninize.

canım bozmada hamilelikte zor olacak diye düşünüyorum asıl rengi açık kahve bir diyorum açık kahveye düz boyaya boyatayım.hamilelikte saç boyanmıyor çok çirkin duracak dipler çıkınca:1rolleyes:

bizim gibi beyaz tenlilerde sarı saç, makyaj ya da bronz tenle güzel duruyor. Sizin fotoğraflarınızda da yanlış yazmıyorsam sırasını, ilk 2. sinde özellikle 2. de daha belirgin bir makyaj var, en güzel görüntü de orada sanırım. 3. fotoğrafta ise, hafif bir makyaj varla yok arası gibi gördüm, ama yanlış görmüş olabilirim, daha yorgun, cansız bir ifade katıyor. Tabii ki beyaz tenli olduğunuz için doğal bir görüntü, güzel olduğunuz için de çirkin durmuyor, umarım anlatabilmişimdir. Olur da bir gün makyaj vb zaman bulamayacak olursanız, koyu renkler imdadınıza yetişecektir.

cok tatlısın canım....nacızane bır fıkrımı solersem kızmaa...dalgalı sac yanı ılk resım oldugundan olgun gostermıs..bence duz fön süper yakısmıssssssssa.s.:ecrin_bebek:opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

ben de katılıyorum dalgalı saç olgun göstermiş 2. resim süper çok güzelsin canım nazar değmesin

boşuna nickini babyface olarak almamışsın :smiley-cool:
çok güzelsin saçlarda o biçim
gerçi sana her renk yakışır şansın bahtında açık olur umarım :Saruboceq:

masallah diyim nazar degmesin de
bnm gözüme carpan 2 sey var söylemeden gecemicem
birincisi ilk fotoda sacların dışa fönlüyken yasın cok daha büyük görünmüş dier 2 fotoya nazaran
ikinciside ikinci fotoda duagındaki cerceve fazla olmuş gbi geldi bna tek renk rujla cok daha hoş bi görüntü olablrdi..

saclar zaten süper...

sadece fikr olsun die söyledim cnm sakın yanlış anlayıpda kızma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…