Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçlarım nasıl sizce

ASYA85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
121
0
96
39
uzun zamandır saçlarımı sarı yaptırmak için kuaför arıyordum kızlar ve sonunda boyattım ...

net değil ama sana platinde yakışır yada hadisenin saç rengi

Güle güle kullanın yakışmış sarı saç size Benimde sarı saç hevesim var ama hiç yapamadım artık yapmamında imkanı yok kına uyguluyorum

saçlarınız yakışmış ben çok beğendim...
cok mersi :))

Güle güle kullanın yakışmış sarı saç size Benimde sarı saç hevesim var ama hiç yapamadım artık yapmamında imkanı yok kına uyguluyorum

canım keske deneseydın ıcınde kalmasaydı bende cok ısteyerek yaptırdım aklımdaydı kac zamandır ınsallah senınde bırgun yaptırma ımkanın olur

ten rengin net değil fotoda sanırım koyu bir tene sahipsin avantajın saçlarının güzel olması........renk platin çünkü cesaret ister herkes yapamaz.....güle güle kullan arkadaşım

bencede yakışmış cnm güle güle kullan...
tsk ederimmm
ten rengin net değil fotoda sanırım koyu bir tene sahipsin avantajın saçlarının güzel olması........renk platin çünkü cesaret ister herkes yapamaz.....güle güle kullan arkadaşım

saol tsk lerrrrrrrr... daha net bı halı var koyuyorum umaruım gözükür

evet pus gitti...gayet güzel arkadaşım...yakışmış hatta dipteki siyahlıklar aradaki koyuluklarda hoşluk katmışş..

güzel olmuş fakat biraz turunculuk var. onlar hoş durmuyor. güle güle kullan saçlarını. bir arkadaş yazmış hadisenin saç rengi olabilir diye, ona katılıyorum. o renk daha hoş duracaktır bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…