Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçlardaki kızıllığı gidermek

• Konu Sahibi Konu Sahibi deras
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

deras

Ziyaretçi
merhaba, ben yeni üye oldum bu siteye, bir sorum olacak: saçlarım koyu sarı, biraz daha ışıltı vermek için oksidan krem sürdüm, rengini açtı ama kızılımsı bir sarı oldu, oysa saçımın doğal rengi küllü bir sarı, bunun üzerine hayatında ilk defa saçıma boya sürdüm, garnierin açık küllü sarısını kullandım (sadece açılan yerlere) ama hiç bir değişiklik olmadı, bu kızıllığı gidermenin boya dışında bitkisel ya da başka bir yolunu bilen var mı acaba? not: eğer benim gibi saçlarını peroksit ile açmak isteyenler, kızılımsı bir sarı istemiyorlarsa bunu yapmasınlar

tonı and guy markasının sarı saçlardaki çigligi almak için lacıvert renkteki sampuanı var. istersen onu al. boyamak zorunda kalmazsın saçını. ama barız bır kızıllıksa işe yarar mı bılmıyorum. bende var çünkü saçın açıksa işe yarar

önerin için çok teşekkür ederim, internetten baktım dediğin ürüne, fiyatı da çok pahalı değilmiş, çok sağol :)

sen herhangibir uygulama yapmadan önce istersen bir kuaföre sor canım...sonradan pişman olma derim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…