• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sari saclara kina olurmu???

sanyeli

4 cocuk annesi
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
212
1
118
Arkadaslar suan saclarim sari ve artik saridan acaip biktim :)) uzayinca dipleri ,sürekli boyayip saclarimin sagliksiz gözükmesi fana filan ..kina yakmak istiyorum ama hic yakmadim hint kinasi falan diyorlar kac cesit kina var ?? Ayrica sari saca kina yakarsam ne olur...Birde saclarim cook yavas uzuyor ..o kadar cok sey okuyorumki sac uzatmak hakkinda hangisi dogru??kullanan arkadaslar yardim lütfeeennnn ...:kkk:

olur ama turumcusu renk alır eğer razıysan yapabilirsin ama kaşlarıda boyamak gerekir,kına yakınca geri dönüşte boya çok yıpratıyor benden söylemesi

Bende merak ediyorum.. Diplerim kulaklarıma kadar geldi üstü doğal rengim altı sarı.. Kına yaksam nasıl olur sizce?

Bende merak ediyorum.. Diplerim kulaklarıma kadar geldi üstü doğal rengim altı sarı.. Kına yaksam nasıl olur sizce?

Arkadaslar suan saclarim sari ve artik saridan acaip biktim :)) uzayinca dipleri ,sürekli boyayip saclarimin sagliksiz gözükmesi fana filan ..kina yakmak istiyorum ama hic yakmadim hint kinasi falan diyorlar kac cesit kina var ?? Ayrica sari saca kina yakarsam ne olur...Birde saclarim cook yavas uzuyor ..o kadar cok sey okuyorumki sac uzatmak hakkinda hangisi dogru??kullanan arkadaslar yardim lütfeeennnn ...:kkk:

ben 3 sene kına kullandım saçlarım için.
kına koyu renk saçta çok fazla renk vermez.
ama sizin saçlarınız sarı olduğu için turuncu olacaktır muhtemelen.
belki biraz uğraşırsanız daha koyusunu elde edebilirsiniz.
ama unutmayınız kınanın üstüne boya tutmaz.
eğer beğenmezseniz kınalı rengi tek çareniz kestirmektir.
bu da zamanla olur.
o nedenle kınayı kendi doğal saçlarınız çıkana kadar tavsiye etmem.

Son düzenleme:
Bende kendi doğal saçıma yakmıştım canım tam 1 yıl kullandım sonra açtırdım karamel yaptım karamelde aktı aktı sarı oldu.. Diplerimden şikayetçiyim şimdi de.. boyatmakta istemiyorum..

Back
X