Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı Saçlar

rebellefleur123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
2
0
30
merhaba arkadaşlar.ben beyaz tenli mavi gözlüyüm 20 yaşındayım bir yıldır sarı saç kullanıyorum. şuan saç rengim fotoğraftaki gibi açık kumral. saçlarımın rengini biraz açmak istiyorum.ama beyaz tenli olduğum için çok fazla açıp ruh gibi olmakta istemiyorum. isteğim tatli doğal bir sarı tonu :) koleston 12.0 kullansam saç rengim istediğim gibi olur mu acaba ya da ne kadar açılır ? açıcı kullanmıyorum boyarken saçlarım yıpranmasın diye.anca açar diye düşündüm ama sizin görüşleriniz neler önerilerinizi zevkle alabilirim :) şimdiden teşekkürler :)

Eklentiler

• capture-20150203-030852.png
    23,4 KB · Görüntüleme: 91
canım 20 yaşındaysan bence daha fazla açma bende senin yaşında falandım açtım sarı oldular iyice onun dibiydi zıkkımıydı derken saç boyamaktan bıktım ışıltı falan attır istersen ben de şu an kendi saç rengime yakın bi tona döndüm.Ama eğer ille de açacağım dersen 12.0 çok da fazla açmaz bu saçı içinde yansımalar turunculuklar olabilir

Ombre öneririm.diplerin daha koyu olması soluk görünmeni önler.boyayı boyayla pek açamazsın.En fazla 1 ton açılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…