Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçın dip boyası nasıl yapılır

haziran22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
2.985
104
kızlar saçlarımı bi hafta önce açtırıp sarıya boyattım

bundan sonra dip boya yapılacak merak ettiğim şu dip boyada önce saç rengi açılıp sonra mı boyanıyor yoksa direkt boya mı yapılıyor

dip boyası yaparlarken açma işlemi uygulamıyorlar açık kahverengi gibi bir renge boyuyorlar ve doğal bir görünüm kazanır diyor kuaförler , bende bunu hiç sevmiyorum.
kendi dip boyamı kendim yapmaya başşladım 1 ay da bir diplerimi kendim açıcı kullanarak açıyorum ve üstüne saçıma uygun gördüğüm boyayı uyguluyorum dipleriyle uçları arasındafark olmuyor ,hemen hemen aynı renk oluyor.

Saçının kökten uca tek renk olmasını istiyorsan önce açıcı ile açıp sonra boylarının rengine boyaman lazım, yok hayır diplerim koyu uçlarım daha açık olsun dersen o halde açıcı özelliği olan bir boya işini görür.

Arkadaşım garnier 11.1le açmadan boyayarak yapıyor dip boyasını, sarı oluyor.
Sorunuzun cevabı saç renginizle alakalı aslında.Çok koyuysa açıp boyarlar, değilse açmadan.

Arkadaşım garnier 11.1le açmadan boyayarak yapıyor dip boyasını, sarı oluyor.
Sorunuzun cevabı saç renginizle alakalı aslında.Çok koyuysa açıp boyarlar, değilse açmadan.
acaba koyu kahvede nasıl bi dip boyası olur bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…