Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçın cazibesine kapıldım gene =) ( resimli )

• Konu Sahibi Konu Sahibi BBD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BBD

91-----> 77,3
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
3.677
6.591
398
Son düzenleme:
bu arada renk koyu sarı tonlarında=)

bence çok harika olmuş tam istediğim röfle böyle ama nasıl anlatıcaz kuaföre orası sorun :)

bence çok hoş böyle kalmalı

bencede cok hos cnm... sanada cok yakıstıgından emınım benımde yaklasık olarak aynı renklerden ama ben sımdı daha sarı olması ıcın yollar arıyorum :26:
bakalım degıstırınce paylasırım

kızlar her birinize güzel yorumlarınızdan dolayı çoook teşekkür ederim =)
evet aslında kumral tonlarında sayılabilir bu renk çünkü röfle yaptıran bi arkadaşım daha vardı yanımda onunki baya baya sarıydı benle kıyaslanınca=)

ben koyu sarı istiyorum demiştim bu arada, cilayı da karamel tonlarda yapabilrsin demiştim kuaförüme. uzadıkça kendi saçlarım hemen dikkat çekmesin kötü gözükmesin diye koyu tonlar istiyorum kuaförüm de sağolsun uyguluyor=)

kuaförde yaptıracaksan bu rengi açmak bence çok kolay canım .. kendim yapıcam diorsan bi fikrim yok malesef=)

Güle güle kullan canım :)

Benimkiler de şu anda açık kumral, yaza doğru 1 ton falan açtırıp senin rengin kıvamına getirmek istiyorum :) Çok güzel olmuş..

Güle güle kullan canım :)

Benimkiler de şu anda açık kumral, yaza doğru 1 ton falan açtırıp senin rengin kıvamına getirmek istiyorum :) Çok güzel olmuş..

saol canım, senin fotolarını da görmek isteriz =)

gayet başarılı olmuş.. eminim şuanki hali daha güzeldir. ben röfle mağduruyum 5 gün oluyor ve cila için tekrar gitmek istiyorum fırsatım olmadı. yeşilimsi tuhaf bir renk oldu küllü istemiştim çok pişman oldum

güzel olmuş cnm cila attırma hiç bozma rengini gayet güzel güle güle kullan

teşekkürler canım, umarım istediğin renge kavuşursun bi an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…