• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçın cazibesine kapıldım gene =) ( resimli )

• Konu Sahibi Konu Sahibi BBD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BBD

91-----> 77,3
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
3.677
6.591
398
Son düzenleme:
bu arada renk koyu sarı tonlarında=)

bence çok harika olmuş tam istediğim röfle böyle ama nasıl anlatıcaz kuaföre orası sorun :)

bencede cok hos cnm... sanada cok yakıstıgından emınım:21: benımde yaklasık olarak aynı renklerden ama ben sımdı daha sarı olması ıcın yollar arıyorum :26:
bakalım degıstırınce paylasırım :16:

kızlar her birinize güzel yorumlarınızdan dolayı çoook teşekkür ederim =)
evet aslında kumral tonlarında sayılabilir bu renk çünkü röfle yaptıran bi arkadaşım daha vardı yanımda onunki baya baya sarıydı benle kıyaslanınca=)

ben koyu sarı istiyorum demiştim bu arada, cilayı da karamel tonlarda yapabilrsin demiştim kuaförüme. uzadıkça kendi saçlarım hemen dikkat çekmesin kötü gözükmesin diye koyu tonlar istiyorum kuaförüm de sağolsun uyguluyor=)

bencede cok hos cnm... sanada cok yakıstıgından emınım:21: benımde yaklasık olarak aynı renklerden ama ben sımdı daha sarı olması ıcın yollar arıyorum :26:
bakalım degıstırınce paylasırım :16:

kuaförde yaptıracaksan bu rengi açmak bence çok kolay canım .. kendim yapıcam diorsan bi fikrim yok malesef=)

Güle güle kullan canım :)

Benimkiler de şu anda açık kumral, yaza doğru 1 ton falan açtırıp senin rengin kıvamına getirmek istiyorum :) Çok güzel olmuş..

Güle güle kullan canım :)

Benimkiler de şu anda açık kumral, yaza doğru 1 ton falan açtırıp senin rengin kıvamına getirmek istiyorum :) Çok güzel olmuş..

saol canım, senin fotolarını da görmek isteriz =)

gayet başarılı olmuş.. eminim şuanki hali daha güzeldir. ben röfle mağduruyum 5 gün oluyor ve cila için tekrar gitmek istiyorum fırsatım olmadı. yeşilimsi tuhaf bir renk oldu küllü istemiştim çok pişman oldum :14:

güzel olmuş cnm cila attırma hiç bozma rengini gayet güzel güle güle kullan :12:

gayet başarılı olmuş.. eminim şuanki hali daha güzeldir. ben röfle mağduruyum 5 gün oluyor ve cila için tekrar gitmek istiyorum fırsatım olmadı. yeşilimsi tuhaf bir renk oldu küllü istemiştim çok pişman oldum :14:

teşekkürler canım, umarım istediğin renge kavuşursun bi an önce

Back