• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama SARI SAÇI evde boyayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi famee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

famee

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
630
1
316
Ankara
merhaba benim saçımın uçlarında kızllık vardı 2kez sarıya boyadım kızıllıklar duruyo nasıl kurtulup tamamen sarı yapabilirim..

acaba kolestonun açıcısını kullansam üzerine sarı boyasam olur mu yardımlarınızı bekliyorum

tatlım konuma bakarsam ordaki yanlışlıkla pembe boyadığım saçlarımı sarı yaptım ama çok riskli bir işlem bu saçının fotosunu koyarsan daha iyi yardımcı olabilirim

tatlım konuma bakarsam ordaki yanlışlıkla pembe boyadığım saçlarımı sarı yaptım ama çok riskli bir işlem bu saçının fotosunu koyarsan daha iyi yardımcı olabilirim

bu aralar resim koyamıyorum..

saç uçlarımda hafif kızıllık var sarı boya açmıyo açıcıyı saç uçlarıma sürsem sonra kople boyasam tutmaz mı ki

bu aralar resim koyamıyorum..

saç uçlarımda hafif kızıllık var sarı boya açmıyo açıcıyı saç uçlarıma sürsem sonra kople boyasam tutmaz mı ki

çok hafifse salla gitsin be tatlım dipleri çıkana kadar bekle o kızıllık akabilir hiç uğraşma üstelik uçları diyorsun saçın zarar görmesin en kolay kırılan yer orası

bence palettenin küllü açık sarısı var onunla boya küllü renk kızıllıkları alacaktır benim o şekilde kızıllıklar azaldı

Küllğyle gitmediyse kuaföre gitmek lazım. Evde olmaz ki artık. Saçlarınız daha çok yıpranır.

Son düzenleme:
bir iki boyama ile olur die düşünüyorum ilk seferde olmadıysa ama tabi bişey olursa saçınıza üzülürüm onun için imkanın varsa kuaföre git derim..

Back